Naj fotke Rašiškega foto natečaja

Anže Mikec 14. april 2020. 09:44

Črno-beli Rašiški foto natečaj je zaključen, glasovi so podeljeni in izbrane so najboljše Rašiške fotke, ki bodo krasile naslovno stran naše spletne strani! Očitno vas kar veliko pogreša hribe in ste mnenja, da so hribi še lepši z našo prisotnostjo, vsaj to izražajo prve 4 slike z največ glasovi. No sploh imate pa očitno radi Anžete, saj sta prisotna na treh fotkah med prvimi štirimi ☺ 

Največ glasov je prejela slika iz zahodnega grebena gore Pigeon Spire  v Bugaboojih v Kanadi, našega načelnika Tilna Koranterja. 

O sliki: »Slika je nastala lansko leto na odpravi v Kanadi. Na sliki je Andraž pri sestopu po smeri (grebenu) West Ridge iz gore Pigeon Spire v The Bugaboo National parku. Smer sva z Andražem »odkljukala« mimogrede ko sva se odpravljala po zaloge hrane na naš »rest day« pred napadom na enega izmed Howser Towers-ov, ki so v ozadju slike.«

Tesno za petami prvi sliki je še druga Tilnova slika iz Bugaboojev, tretje mesto pa zaseda slika Aiguille du Moine Miha Habjana, ki je v Chamonixu v objektiv ujela (noge) Anžeta Vasleta. Vse tri avtorje prvih petih slik bomo nadgradili s prej obljubljenimi nagradami:

1. Nagrada: Knjiga Sneg na Zlati veji – Tilen Koranter (Pigeon Spire, The Bugaboos, Kanada)

2. Nagrada: 5x klin – Miha Habjan (Aiguille du Moine, Chamonix)

3. Nagrada: 200g magnezija – Metka Ceklin (Cordillera Huayhuash, Peru)

Poleg tega pa nagrado (koledar MrClimbing) dobijo še avtorji naslednjih prvih petih slik (Samo Tuma, Andraž Muhič, Primož Brifah, Elio Golja in Miha Koprivec)

Še nekaj statistike: 

Svoje slike je oddalo 18 avtorjev.

V natečaju smo glasovali za 50 slik.

Glasove je podelilo 61 članov.

Nagrade bomo podelili na prvem »pokronskem« ferajnu. Do takrat pa uživajte v slikah in bodite zdravi!

 


Galerija


Število komentarjev: 2

Janez Toni - Janez - 15. april 2020. 20:40
Super akcija in dobre fotke!

Miha Habjan - MiFi - 16. april 2020. 08:22
Metka čist razturi!!

Dodaj komentar

Za komentiranje se prijavite.