Pripravniška grapa - M. Mojstrovka

Luka Oblak 3. februar 2020. 12:04

V nedeljo smo bili s Simonom in Mokijem zmenjeni da gremo pogledat Miniskusov žleb v Robičje. Snezne razmere so iz 17. ovinka izgledale precej slabo, zato smo prisli do zakljucka da nam verjetno manjka kaksen klin. Tako smo potegnili do vrha Vrsica, kjer je bilo parkiranih veliko GRS vozil, tako slovenskih kot hrvaskih. 

Pogled proti Mojstrovkam in NŠG je pokazal mravljisce ljudi ki so se vzpenjali, upali smo da ne gredo v grape. In res, nekateri so sli po normalki, ostali pa proti NŠG kjer so imeli vaje.

Ker je nekaj novega snega teren ni popoln beton, ampak se na mestih kar lepo predira. Butinarjeva je tako odpadla. Župančičevo sva z Mokijem obiskala pred dvema tednoma. Ostane torej Pripravniška, ali pa ce poizkusimo malo pokombinirati - nekje med Pripravniško in Župančičevo. Moki je poizkusil in ugotovil da ni dovolj trdo, tako smo raje nadaljevali po Pripravniški. Skok je zaradi novega snega malo bolj "nežen", ampak se da. Na vrhu je kar velika opast, Simon je izracunal da ce ti pade na glavo tehta cca. 100kg na kubični meter. Food for tought.

Moki je skočil še do vrha, s Simonom pa sva v tišini sestopila.


Galerija


Število komentarjev: 2

Dejan Borko - Tarzan - 4. februar 2020. 17:51
Vsem trem hvala za obisk v Erjavčevi koči, da smo malo poklepetali. Super vas je bilo videt po res zelo dolgem času 🙂 in vabljeni na obisk v Erjavčevo kočo tudi ostali 😊 vikende sem gor, ker pomagam v koči 😎

Luka Oblak - 5. februar 2020. 11:04
Hvala enako Dejan :)

Dodaj komentar

Za komentiranje se prijavite.