Triglav - Slovenska

Rok Košir 15. oktober 2019. 17:20

V nedeljo smo se z Primožem in Nikotom (po moji zaslugi in manjkajočem vzponu) odpravili v Triglav in sicer v Slovensko. Kljub ne preveč lepi vremenski napovedi in strahom, da bomo zmrzovali, se je presenetljivo naredil več kot odličen dan. Že ob dostopu nas je grel prijetno topel fen, tako da bi lahko plezali tudi v kratkih rokavih. Skala suha in skoraj topla tako da na rokavice še pomislili nismo. Smer je lepa, nezahtevna in odlična za nabiranje kondicije. Izstopili smo preko Prevčevega izstopa. Na vrhu nas je pričakalo poletno sonce brez sapice vetra, kar je Primož izkositil za power nap. V glavnem, več kot odlično izkoriščen dan. 


Galerija


Število komentarjev: 2

Marko Grubisic - timberjack - 16. oktober 2019. 13:44
Čestitke :) Madona kake barve, zdej ne vem al mam jaz že sivo mreno ko v živo teh baru nikol ne doživim? =) A je to fotič, mobitel al kak filter??

Rok Košir - 17. oktober 2019. 08:39
Hvala :) Sicer pa fotič in telefon, kar koli je bilo bolj pri roki. Barve pa ni filter ampak Lightroom (highlights, shadows, contrast) ponekod mogoče tudi HDR ampak se zaj ne spomnim. Sam v senci so vedno čudne (modre) barve in pol skušaš spravit na bolj naravno... čeprav če slikaš v jpeg formatu je to bolj težko :)

Dodaj komentar

Za komentiranje se prijavite.