Bavarska smer

Primož Brifah 16. september 2019. 10:47

Ker je Markotu manjkal še petsto plus vzpon in je sam še nisem plezal v enakovredni navezi ali vodstvu, ampak nazadnje še kot tečajnik, izbira ni bila težka. Smer je zelo lepa in zračna, plezanje ne popušča skoraj do konca, skala pa zelo solidna. Oba sva seveda maksimalno uživala. Izstopila sva po smeri Zimmer-Jahn in po nekoliko obnovljeni poti čez prag.


Galerija


Število komentarjev: 3

Matija Valič - Marti - 16. september 2019. 13:04
Bravo! Glede na to, da si tečajnika, ki mu je manjkal še 500+ vzpon, sredi septembra peljal v Triglav, upam, da je vsaj: - do vstopa in cel sestop nosil večji del robe, - plezal hitro in brez tarnjanja - ti naredil dober sendvič - te peljal na kosilo / večerjo (odvisno kako hitra sta bila) in pir ...v kolikor ni, bo to gotovo še storil. #srčna_kultura

Marko Grubisic - timberjack - 16. september 2019. 19:46
Sendvič je pa bil slasten rahel kruhek, gor pomaranča marmelada oblito pa slastna čokolada al kokr uni k nimajo pojma rečejo Jaffa piškoti. Zraven sva zobala tartufe z indiskimi oreščki al obratno :/ Na pizzo sva šla pa tam kjer je najdražja in jo plačuješ na kos, Petrol :) Kaj češ lepšega :)

Primož Brifah - 16. september 2019. 21:35
Hvala Marti. Zame je bila nagrada že veselje tečajnika po uspešno preplezani smeri, se je pa izkazal tudi s hitrim plezanjem, piškoti in drugimi dobrotami, pa še tarnal ni nič. Tako da zaenkrat nimam pripomb :).

Dodaj komentar

Za komentiranje se prijavite.