my 1st comment
Marko Bekeš - marko 8. marec 2005. 16:27
Lepa nova stran, ki se odlično poda k mojim lasem! Mal me je zmotil, da so odgovori na VF v napačnem vrstnem redu (ni po vrsti, od osnovne teme, do zadnjega komentarja), pa Fotr deluje res fotrovsko, ko je Marko Gorišek. Samo še "g." pred imenom manjka, he, he... Pa še to; a se bojo stari dokumenti, galerije, etc. preselili na tole novo stran, al gremo jovo na novo? Skratka bravo Matiček, če ti Slugi ne da neki iz blagajne, ti dam jest za en pir/radler!
Njegoševa 6b
9. marec 2005. 02:53
Bravo Matiček En aplauz za našega Matička, ki je noč in dan urejal našo stran!!!! Juhuhu!!! lp alenka
preseljevanje stare strani...
Matic Standeker 9. marec 2005. 04:35
kar se tiče obnavljanja podatkov s stare strani. deloma mi je uspelo preslikati stari VF v novi VF. prav tako sem preslikal imenik. galerije gremo na novo, ker itak rastejo kot gobe po dežju (svak čast margo). to je to.
aja, kaj pa vrstni red odgovorov
Matic Standeker 9. marec 2005. 04:36
povejte, kakšen vrstni red odgovorov bi radi imeli pod temo. tako kot je sedaj (torej najnovejši odgovor zgoraj) ali najnovejši odgovor spodaj?
Vsak novi odgovor gre nižje. 1.glas
Gregor Kladnik - gregaman 9. marec 2005. 13:06
Jst glasujem da se odgovori zvrstijo po vrsti, in ni zadnji odgovor na vrhu. Hvala za upoštevanje, gregaman
vrstni red
Aljaž Škerlavaj - aljaz 10. marec 2005. 03:06
-verjetno je bolj pregledno, če so vsa sporočila v enakem vrstnem redu (moteča je po mojem osnovna tema, ki je vedno zgoraj). Še to: -včeraj sem opazil, da bi lahko spremenil datum Gregatovega izleta (kot registriran uporabnik) -ko vpisujem odgovor na neko temo na vf bi mi bilo bolje, če bi videl tudi prejšnje odgovore (samo predlog) Sicer pa, stran je odlična! Vse pohvale!!! :) Upam, da boš čimprej končal, da se potem vidimo na swingu ali na salsi ;) lp, a
A ma bekeš nove lase?
Martin Škrk 10. marec 2005. 06:49
Sicer je pa stran 1.liga, še v tečajnika al pa inštruktorja se lahko spremenim!
Napredovanje?
Blaz Grapar - Blaž 10. marec 2005. 06:59
Dejmo bit vsi alpinisti! Očitno je to tako lahko. :) Sej se samo hecam. V bistvu je registracija uporabnik povezana z centralno bazo komisije za alpinizem od kjer dobimo avtorizacijo. Zadeva dela podobno kot če bi s kartico kej kupu v trgovini. Poleg tega pa se preveri še istovetnost v centralni evidenci prebivalstva. Tko da se res na da goljufat. LP, Blaž

Dodaj odgovor