Evo me in to samo za vas!!!
Matevž Kramer - Matko 22. februar 2005. 13:00
V četrtek takoj po društvenem sestanku organiziram prvo, že tradicionalno sankaško tekmovanje: SPUST S ŠMARNE GORE ZA POKAL JABOLČNI ZAVITEK Kategorij ni so samo junaki in pusiji, tekmujemo pa v dvojicah. Jaz zrihtam pokal VI pa topel jabolčnik in ostale dobrote za pred in po spust. Prvi in edini neuradni trening ter ogled proge je možen v sredo, stvar dogovora. Za morebitne poškodbe, zlome sank ali nog izlet iz proge in druge nevšečnosti organizator ne odgo
Njami
Blaz Grapar - Blaž 22. februar 2005. 13:25
Dokažimo da alpinizem ni najnevarnejši šport. LP, Blaž
pari
Marko Gorišek - marGo 22. februar 2005. 14:54
Bejbe ne se grebst, sm že zaseden! Moja partnerica je nihče drug kot Margaret Thatcher in baba je tudi mojim letom primerna. ps.nasankajmo skupaj!
Zadeva se razvija
Matevž Kramer - Matko 22. februar 2005. 18:51
Ej, potem gremo, stanje špure preverim jutri in vas obvestim. Prneste kej s sabo, da bo afterparty čim bolj jabučen. Za domovino z jabolki naprej!! Matko
super sanke tralala...
Ana Peskar - Ana 23. februar 2005. 13:43
a kdo rabi v svoji ekipi še kakšnega vreščečega člana oz. ali ima kdo kakšne sanke za posodit? Bolj k so zarjavele, bolj bom srečna...lani niti SUPER LUI ni uspel krotit tistih profi sani in tisto drevo na sredi ceste bi bilo kmalu usodno... Navijam za čelade!
OGLED
Tadej Debevec 23. februar 2005. 14:33
Bil sem na ogledu proge. Razmere so odlične, sneg ob progi pa ponuja možnost zasilnih izhodov. LP Debeli
Vse se najde na netu
Blaz Grapar - Blaž 23. februar 2005. 14:58
...
Rok Perme - Lui 23. februar 2005. 20:37
Jst se javljam za pilota al pa zavirača, sam bolid mi manjka. Če kdo rabi, evo mene...
Nabrusimo sanke že...
Matevž Kramer - Matko 23. februar 2005. 20:38
Kdo je pusi in kdo dobi jabolčni zavitek?!!!! Torej, jutri po društvu spust je, štrudla se speče zjutraj in bo do večera primerno ohlajena. Pari morajo biti mešani. Priporočam, ta težke gojzarje, pa ta debel pulover, kapa in rokavice, pa čelada, pa lučka, pa gamaše in seveda SREČA!! Hasta la victoria siempre Matko
Paradox
Blaz Grapar - Blaž 24. februar 2005. 12:55
Če se kdo med spustom, ki je po predavanju, zgubi, naj pride na predavanje, ki je pred spustom. Duuuuuuuh? LP, Blaž P.S.: Pozor na vrinjene stavke.
Naslednja tekma
Blaz Grapar - Blaž 24. februar 2005. 13:00
Pozivam, da se razmisli o lokaciji za naslednji spust našega pokala. Predlagam da je vsaka tekma na drugačni lokaciji. Prav tako predlagam, da celotno zadevo preimenujemo v "Rašiško Sankaško Ligo". (RSL) Vsaka tekma posebej pa lahko šteje posamično za zdaj Jabolčni zavitek, morda naslednjič za Gajbo pira ali kak drug prehrabeni izdelek. Lahko pa ustanovimo tudi delovno skupino, alias Ordanizacijski odbor, ki bo skrbel za pripravo tekem in vodenje lige. Za slogan pa predlagam že uveljavljeno geslo "SANKE V TRSKE"! LP, Blaž
pa kaj ste nori!
Ana Peskar - Ana 25. februar 2005. 10:15
Rašica je vedno bolj kot Amerika - ferajn samih presežnikov...včeraj 26!!! Rašičanov na divjem spustu s Šmarne gore..2x...absolutni prvak Matko, to mu je treba priznat...nekateri ligaši pa bi si zaslužili zagovor pred častnim razsodiščem (že veste kateri ste!!! :)) Ideje za naslednjo tekmo so že na pladnju...

Dodaj odgovor