Triglav
Ana Peskar - Ana 31. januar 2005. 11:18
Rašica je spet napadla. Tokrat Triglav. Bilo nas je veliko, imeli smo se maksimalno fino, eni so plezali, eni so smučali, eni smo nosili težke nahrbtnike, Beno je praznoval rojstni dan...jst sem prigarala en črn palec in pomrznjeno ličnico, ampak že samo jutranji pogled iz okna je odtehtal vse (fotko si sposojam od Mete). Hvala Janezu in njegovim organizatorskim sposobnostim in hvala ostalim za še en prečudovit vikend v hribih. LP, Ana
še od mene
Janez Toni - Janez 31. januar 2005. 12:20
Ja zdravo! Imeli smo se res super. V soboto se nas je 15 rašičanov in en pridruženi član povzpelo do koče na Kredarici, 4 pa so se povzpeli po Slovenski smeri (razmere baje SPLOH NE). No v nedeljo se nas je potem 15 povzpelo na vrh Triglava. Imeli smo se maksimalno super (razen mene, k mi je blo slabo k prascu)... Hvala vsem, ki ste se ture udeležili - brez vas ne bi blo tok fajn! Naslednji je na vrsti ledni tabor! Ajd! Janez
Snežne razmere
Blaz Grapar - Blaž 31. januar 2005. 12:55
Če koga zanima kake so kaj snežne razmere... Snega je res malo, pa še ta je po grebenih precej spihan. V Krmi je kakih 30 cm snega in da se prismučat do avta. Sneg je večinoma mehah v višjih legah pa ponekod spihan in tudi trd. Pot iz Kredarice na Triglav je večinoma kopna. Seveda je nekaj snega vendar je skala večinoma povsod prisotna. Slovenska smer baje ni dobro zalita in zato kar zoprna.
reklo
Janez Toni - Janez 31. januar 2005. 14:59
Še to... Naše najnovejše reklo je: ni važn, kok dobr zgledamo, važn je, da se mamo fajn Janez
fotke
Sonja Tekavec - Soncka 1. februar 2005. 10:45
Jaz bi pa tooooook rada mela kakšno fotko s te ture. Sicer sem mela dostop do enga fotoaparata, samo sem mela trikrat prevelike rokavice in ni blo variante tistga gumbka zadet. Vem pa da ste kljub mrazu in vetru nekateri pogumno skakali okoli in dokumentirali. Predlagam da fotografi na ferajn prinesete zapečene fotke, potem se pa magari jaz javim da zapečem eno zbirko na cdju in posnamem vsem ki bodo zainteresirani. Lahko pa že dons v kino prinesete.
Fotke
Matej Rozman 3. februar 2005. 15:12
..si lahko izmenjamo ze danes na ferajnu kar se mene tice
Fotke
Matej Rozman 3. februar 2005. 15:16
..si lahko izmenjamo ze danes na ferajnu kar se mene tice

Dodaj odgovor