Na zadnjem ferajnu sem neki na glas razmišljal o organizaciji nekakšnega ledno-mešano-plezalskega tabora v februarju. Če koga zanima, naj si pogleda tele linke, ki mi jih je prijazno serviral Simon z Matice (Hvala!). Pokrivajo večino Alp, kjer se kaj pametnega dogaja, jezik pa ni ovira. Če kliknete 2.link->eisfalle, dobite vodniček za Tirolsko (kompletno-I, A, CH), po dizajnu (če je pizza = pica,...) sodeč tisti novi, ki ga oglašujejo in hvalijo tudi na Gore-ljudje.
Poglejte & se zagrejte!!!
Ja zdravo!
Jst sm najdu eno možnost nastanitve v Maltatalu. www.gaestehaushubertus.at Če sm prav razumel (kar ni ful verjetno), se da dobit stanovanje za 3-4 osebe za 54 evrov na noč, če ostanejo vsaj 4 noči. Drgač je +7,30 evrov na noč (če ostanemo manj). Plus končno čiščenje 22 evrov. Elektrika ni všteta.
Torej za 4 ljudi, ki so tam 4 noči pride skupaj cca 60 evrov. Kar se mi zdi, da lih ni ful (je pa vseen kar nekaj). Ne vem pa, če majo takse vračunane.
Na www.malteinerhof.at imajo apartma ampak pride 54,5 evrov na osebo na noč (vključno s taksami). Torej odpade.
Drgač pa majo na http://www.tiscover.at/at/guide/66003sy,de,SCH1/objectId,RGN572at,curr,EUR,folder,ACCOMMODATION,season,at2,selectedEntry,acco/acco.html
kr zajeten seznam sob, apartmajev, stanovanj, samo brez cen.
Pa fajn bi blo, da v petk pokličemo al pa vprašamo prek mejla in se saj okvirno pozanimamo, če majo še fraj.
Tolk zaenkrat!
Ajd!
Janez