Uf, kak sprejem
Smo se spraševali kdo bo prvi podal svoje občutke. Spet sem prvi.
Si lahko mislite, da nas je bilo kar 115. Hrane preveč, pijače preveč, rašiški bend, muska naglas, plesanje. Zjutraj smo z združenimi močni pospravli in nekateri še imeli skupno kosilo. Jaz sem ful užival.
Še enkrat hvala mojim tečajnikom za tako srčno darilo.
LP, Blaž
P.S.: Ni važn kok plezaš, važn da dobr zgledaš.
Še preden tud jst na dolgo in široko prehvalim letošnjo žurko, moram takoj popravit Slugijevo napako: Jernej in Aleš sta imela šolske obveznosti in nista ostala do jutra, sta se pa zato odrekla večjemu delu fešte in celo noč pridno čistila zamaščene piskre, tako da je bila zjutraj kuhinja že večidel pospravljena...tudi kozarci so bili pomiti in piksne pospravljene...mogoče bi bilo treba samo kake pol urce prej vstat...
Sicer pa tud moje čestitke Acoustic Robustic, našim fantom v kuhinji, ki so imeli ves čas vse pod kontrolo in nas sploh zraven niso spustil, pa zahvala rablju, ker nimam nobene modrice :)
Tolk fotoaparatov pa nobebe fotke v fotogaleriji. Čalamo!!!
LP, Blaž
Da ne boste samo hvalili... :))))
Jaz sem bila pa malček razočarana nad generacijo 2003/2004. Ob 3.30 praktično ni bilo nikogar več na plesišču! Pa je blo treba it domov, ker ni več dogajal. Aj, aj, aj...
Če se prav spomnem, je naša generacija zdržala do 5-ih, ko je prišla jutranja ekipa za čiščenje.
Ne, ne, drugač ste bli kar fejst, sploh v oranžnih majčkah :)))
Ja blo je prou fejst ampak to da je nova alpinistka dobila manj po riti (komulativa inzražena v modricah ipd) kot kot nove tečajnice (posamezno) je pa hudo.
mejte se
Matko