Kaj se nam rola?
Marko Gorišek - marGo 30. november 2004. 12:44
Da neumnosti ni nikoli dovolj, priča naslednja blodnja. Ker se nam med plezanjem v glavi rolajo raznorazni glasbeni klipi, sva se z Matkotom odločila, da izbereva hit leta 2004. No po dolgem in temeljitem premisleku, sva se ogločila za skladbo, katera se nama je največkrat istočasno zarolala. ps.zadeva je testna http://www.sneznik.net/files/video6.mp3 LP
Za tiste ki jih bolj zanima
Blaz Grapar - Blaž 30. november 2004. 13:42
PRIDI, DALA TI BOM CVET Poje: Eva Sršen Napisala: Dušan Velkavrh & Mojmir Sepe Pridi, dala ti bom cvet Ki raste le v meni, le zate, cveti Pridi, dala ti bom cvet Odprla bom zate vse svoje lati O pomladi nisem sanjala, saj v rokah jo držim Večnosti ne bom oznanjala, se smrti ne bojim Umrla bom zato, da v tebi se rodim Ljubi moj Pridi, dala ti bom cvet Cvetela sem zate, utrgati smeš me le ti Pridi, dala ti bom cvet Ki raste le v meni, le zate cveti Pridi, dala ti bom cvet Odprla bom zate vse svoje lati O pomladi nisem sanjala, saj v rokah jo držim Večnosti ne bom oznanjala, se smrti ne bojim Umrla bom zato, da v tebi se rodim Ljubi moj Pridi, dala ti bom cvet Cvetela sem zate, utrgati smeš me le ti

Dodaj odgovor