Bolšji sejem... ali akcija Očistimo ferajn 2012
Ker se bliža akcija Očistimo Slovenijo 2012, čistimo tudi na ferajnu... ;-)
Iz raznih piknikov, izpitov, memorialov, taborov in podobnih akcij odseka se je nabralo precej artiklov, ki se valjajo po odseku in kot ponavadi, nihče ničesar ne pogreša.
Prosim malo poglejte, če kaj prepoznate in pridite iskat. Kasneje seveda, bomo pač reči potalali zainteresiranim.
... in orodja :-)
Izgleda kar kompletni set.
... in superge št. 44.
OK... res ne vem kako se je to dvoje skupaj znašlo pri "popisu". :S
... z nekega kongresa, mislim da zobarjev.
... in rokavice.
pripada primožu pa sabini, od rašiške tekme. se mi zdi, no.
kolesarska roba...
15. marec 2012. 20:14
15. marec 2012. 20:14
....je moja!!! jupi, po dveh letih!!! ;)
je pa po mojem naša. Enkrat iz ene družinske plezarije, po mojem iz Frankenjure, jo mal pogrešamo...
Torbo je prinesla Sabina kot nagrado za tekmo. Lahko se jo porabi za naslednjo tekmo ali kaj podobnega.
...naj bi vsebovala tudi dve knjigi (leposlovje in kolesarski vodniček) in je od zakoncev Debevec . . . še z zadnje Rašiške tekme.
Glej objavo:
http://ao.rasica.org/forum.php?nacin=prikaz_tema&id_tema=4211&povratnaStran=2&2
Kaj ti bo torba če maš kolo?
En je to mogu povedat!
so od orodja moje papagajke
in od posode obe zeleni in modra plastična šalčka.
btw. šalčke za cedevito niso dobre, ker dajo čuden okus, pri Coca Coli pa ni pripomb!
...Lonček je moj.Drugače pa sam za info...izogibate se plastiki.Mi je "kolega" ki je dolga leta delal v krkinem laboraturiju razložil da gre toliko strupov iz plastike v tekočino da si kar mislit ne morte...
kmkCUOzDqiedlezS
11. april 2012. 23:29
11. april 2012. 23:29
tiem, kas ir pretKÄpÄ“c negatÄ«vajos LNB celtniecÄ«bas peikinertu komentÄros nepÄrtraukti figurÄ“ jÄ“dziens lasÄ«t grÄmatu bibliotÄ“kÄ . Tas jau vien liecina to, ka Å¡iem cilvÄ“kiem trÅ«kst izpratnes par mÅ«sdienÄ«gas bibliotÄ“kas funkcijÄm un iespÄ“jÄm. Parasti uz bibliotÄ“ku neiet lasÄ«t grÄmatas, bet gan meklÄ“t/iegÅ«t informÄciju. Protams, ka var gandrÄ«z visu digatilizÄ“t, bet arÄ« digitalizÄ“Å¡anai ir nepiecieÅ¡amas telpas, izglÄ«toti darbinieki, tehnika. Jau Å¡obrÄ«d bibliotÄ“kÄs ir pieejami vairÄki tÅ«kstoÅ¡i resursu elektroniskÄ formÄ: daļa no tiem ir pieejami tikai no bibliotÄ“kas datoriem (izdevÄ“ja noteikumi), daļai ir iespÄ“jams nodroÅ¡inÄt attÄlinÄtu pieeju no bibliotÄ“kas lasÄ«tÄja mÄjas/darba datora. ArÄ« Å¡Ä« procesa menedŞēšanai ir nepiecieÅ¡ami darbinieki. LielÄkÄ daļa akadÄ“miskÄ lÄ«meņa elektronisko resursu ir par maksu, tÄpÄ“c stipri apÅ¡aubÄmi, ka tuvÄkajÄs desmitgadÄ“s tie bÅ«s vienkÄrÅ¡i pieejami katram interneta lietotÄjam.LNB ir jÄbÅ«t. Ar diskusijÄm par vietu, dÄrdzÄ«bu un izskatu esat nokavÄ“juÅ¡ies par gadiem desmit.
YQMUekiywHxSr
15. april 2012. 06:56
15. april 2012. 06:56
>protams ka gaismas pili vajag, tachu ne tagad.vispirms avtadzeeju nostabilizeet situaaciju ar algaam, tikt galaa ar inflaaciju un veel 1001 svariigaakaam lietaam.--VienmÄ“r var atrast kaut ko, kas kam liksies svarÄ«gÄks. Man piemÄ“ram Å¡Ä·iet,ka jebkÄda sporta atbalstÄ«Å¡ana ir pilnÄ«gi lieka naudas Å¡Ä·Ä“rdÄ“Å¡ana. Ja cilvÄ“ki grib, lai skrien pa meÅžu un bumbu spÄ“lÄ“ zÄlÄ«tÄ“, profesionÄlais sports vispÄr ir veselÄ«bas kropļoÅ¡ana cilvÄ“ku izklaides dēļ. Bet tÄpÄ“c jau es neiebilstu ne pret stadionu esamÄ«bu, ne pret arÄ“nas bÅ«vniecÄ«bu.Par inflÄciju un, piemÄ“ram, bÅ«vniecÄ«bas izmaksÄm - nav jau nekur teikts, ka teiksim 10 gadu laikÄ kļūs labÄk. Bet atlikt uz nenoteiktu laiku diemŞēl Ä«sti vairs nevar, jo esoÅ¡ajÄs LNB Ä“kÄs neviens pÄ“dÄ“jos 10 gadus neko nav ļÄvis remontÄ“t, solot gaismas pili, lÄ«dz ar to tur visur vajadzÄ«gi kap. remonti, kuru summas mierÄ«gi varÄ“tu bÅ«t pat lielÄkas, plus, tÄs Ä“kas pieder privÄtÄ«paÅ¡niekiem.