Bolšji sejem... ali akcija Očistimo ferajn 2012
Aleš Bardorfer - Brdi 15. marec 2012. 16:46
Ker se bliža akcija Očistimo Slovenijo 2012, čistimo tudi na ferajnu... ;-) Iz raznih piknikov, izpitov, memorialov, taborov in podobnih akcij odseka se je nabralo precej artiklov, ki se valjajo po odseku in kot ponavadi, nihče ničesar ne pogreša. Prosim malo poglejte, če kaj prepoznate in pridite iskat. Kasneje seveda, bomo pač reči potalali zainteresiranim.
nekaj pribora...
Aleš Bardorfer - Brdi 15. marec 2012. 16:47
... in orodja :-)
par skled...
Aleš Bardorfer - Brdi 15. marec 2012. 16:49
Izgleda kar kompletni set.
Dve alu posodi...
Aleš Bardorfer - Brdi 15. marec 2012. 16:51
... in superge št. 44. OK... res ne vem kako se je to dvoje skupaj znašlo pri "popisu". :S
Ena torba...
Aleš Bardorfer - Brdi 15. marec 2012. 16:52
... z nekega kongresa, mislim da zobarjev.
Kolesarska čelada...
Aleš Bardorfer - Brdi 15. marec 2012. 16:53
... in rokavice.
torba od zobarjev
Urša Dežman 15. marec 2012. 18:49
pripada primožu pa sabini, od rašiške tekme. se mi zdi, no.
kolesarska roba...
15. marec 2012. 20:14
....je moja!!! jupi, po dveh letih!!! ;)
una preluknana vilca
Matic Redelonghi - mAtic 15. marec 2012. 22:52
je pa po mojem naša. Enkrat iz ene družinske plezarije, po mojem iz Frankenjure, jo mal pogrešamo...
torba
Nina Bernard - nina 15. marec 2012. 23:09
Torbo je prinesla Sabina kot nagrado za tekmo. Lahko se jo porabi za naslednjo tekmo ali kaj podobnega.
Torba...
Andrej Zupanc - Andorej 16. marec 2012. 12:58
...naj bi vsebovala tudi dve knjigi (leposlovje in kolesarski vodniček) in je od zakoncev Debevec . . . še z zadnje Rašiške tekme. Glej objavo: http://ao.rasica.org/forum.php?nacin=prikaz_tema&id_tema=4211&povratnaStran=2&2
Ej
Blaz Grapar - Blaž 16. marec 2012. 14:25
Kaj ti bo torba če maš kolo? En je to mogu povedat!
na sejmišču
Črtomir Zavašnik - Črt 16. marec 2012. 14:56
so od orodja moje papagajke in od posode obe zeleni in modra plastična šalčka. btw. šalčke za cedevito niso dobre, ker dajo čuden okus, pri Coca Coli pa ni pripomb!
MODR
Žiga Novak 17. marec 2012. 07:39
...Lonček je moj.Drugače pa sam za info...izogibate se plastiki.Mi je "kolega" ki je dolga leta delal v krkinem laboraturiju razložil da gre toliko strupov iz plastike v tekočino da si kar mislit ne morte...
kmkCUOzDqiedlezS
11. april 2012. 23:29
tiem, kas ir pretKāpēc negatīvajos LNB celtniecības peikinertu komentāros nepārtraukti figurē jēdziens lasīt grāmatu bibliotēkā . Tas jau vien liecina to, ka šiem cilvēkiem trūkst izpratnes par mūsdienīgas bibliotēkas funkcijām un iespējām. Parasti uz bibliotēku neiet lasīt grāmatas, bet gan meklēt/iegūt informāciju. Protams, ka var gandrīz visu digatilizēt, bet arī digitalizēšanai ir nepieciešamas telpas, izglītoti darbinieki, tehnika. Jau šobrīd bibliotēkās ir pieejami vairāki tūkstoši resursu elektroniskā formā: daļa no tiem ir pieejami tikai no bibliotēkas datoriem (izdevēja noteikumi), daļai ir iespējams nodrošināt attālinātu pieeju no bibliotēkas lasītāja mājas/darba datora. Arī šī procesa menedŞēšanai ir nepieciešami darbinieki. Lielākā daļa akadēmiskā līmeņa elektronisko resursu ir par maksu, tāpēc stipri apšaubāmi, ka tuvākajās desmitgadēs tie būs vienkārši pieejami katram interneta lietotājam.LNB ir jābūt. Ar diskusijām par vietu, dārdzību un izskatu esat nokavējušies par gadiem desmit.
YQMUekiywHxSr
15. april 2012. 06:56
>protams ka gaismas pili vajag, tachu ne tagad.vispirms avtadzeeju nostabilizeet situaaciju ar algaam, tikt galaa ar inflaaciju un veel 1001 svariigaakaam lietaam.--Vienmēr var atrast kaut ko, kas kam liksies svarīgāks. Man piemēram šķiet,ka jebkāda sporta atbalstīšana ir pilnīgi lieka naudas šķērdēšana. Ja cilvēki grib, lai skrien pa meŞu un bumbu spēlē zālītē, profesionālais sports vispār ir veselības kropļošana cilvēku izklaides dēļ. Bet tāpēc jau es neiebilstu ne pret stadionu esamību, ne pret arēnas būvniecību.Par inflāciju un, piemēram, būvniecības izmaksām - nav jau nekur teikts, ka teiksim 10 gadu laikā kļūs labāk. Bet atlikt uz nenoteiktu laiku diemŞēl īsti vairs nevar, jo esošajās LNB ēkās neviens pēdējos 10 gadus neko nav ļāvis remontēt, solot gaismas pili, līdz ar to tur visur vajadzīgi kap. remonti, kuru summas mierīgi varētu būt pat lielākas, plus, tās ēkas pieder privātīpašniekiem.

Dodaj odgovor