Stenca petek 16.12. (by Marti)
David Pavlovič - Didi 16. december 2011. 11:47
Kljub temu, da sem zagrizen petkov nogometaš predlagam, da se NE igra čez celo igrišče. Razlog: nekoga bomo hudo poškodovali, če bo imel srečo pa ubili. Če kdo misli nasprotno, predlagam, da gre plezat za 5 min. na sten(co) med tem, ko besni prip*** izvajajo napad. Iz lastnih izkušenj vam povem, da smo med postavljanjem smeri za tekmo trepetali in se počutili kot igralci ruske rulete. Jaz mislim, da se če se hoče, se da vseeno dovolj tečt in izvest super nogomet tudi do 3/4 dvorane. Sa
Proti
Tadej Debevec 16. december 2011. 12:25
Ma ne ga srat. Prej smo 15 let igral na celo igrišče pa so vsi preživeli. Mogoče je tudi to petkovo premagovanje strahu (pred nogometaši in žogo) komu pomagalo, da ga je bilo potem pri plezanju (alpinizmu) celo manj strah. Drznil bi si celo ugibati, da je bila 10 let nazaj kakovost Rašiškega alpinizma na višji ravni ravno zaradi te dodatne psihološke vadbe. Nauk, da je alpinizem nekaj resnega in nevarnega je nabolj varno spoznati v petek v dvorani. :)) Želim vam bel božič, Debeli
?
Janez Toni - Janez 16. december 2011. 13:23
Debeeli, verrjetno meed plezzanjem naa veliiki steeni niisi nikool doobil žogee v glaavo? Načeeloma jee breez posleedic lp Jaanez
...
Tadej Debevec 16. december 2011. 13:38
Na kateri veliki steni? Po mojem mnenju je najbolša rešitev, da vsi tečajniki pač igrajo nogomet. Tko lahko končno enkrat spet izkoristimo celo igrišče, pa še nobenega ne bo strah - vsaj na steni. LP D pa še ena slikca velike stene:
Danes
Boris Kurnik - Boris 16. december 2011. 14:35
Double D, danes pa pridem zraven tudi jaz. :) Črt, kje si?
Varnost je na prvem mestu!
Jaka Rovan 16. december 2011. 19:11
Nej majo čelade! Mislm, da je to zadnja faza totalnega pomehkuženja, ki se je naselilo v naš ferajn! Pa halo, kaj je z vami ljudje? Najprej bi ekipe menjal pr fuzbalu, ker folk ne more spat ko zgubi, zdj ne bi plezal, če niste varni pred žogo, kmal še svedri ne bojo dost. Samovarovalne komplete v roke, pa gas na ferate! Aja, sej ubistvu se itak bolj ko ne sam smuča:D Še dobr, da ni zime, hahahaha! Ne, pa resno no, dejte začet razmišlat zakaj pridete na fuzbal, pa zakaj pridete plezat, ne pa da razmišlate kaj vse se vam lahko nekje hudga zgodi! Ajde

Dodaj odgovor