Dežurstvo danes
Danes ne bom uspela priti na stenco, zato prosim tiste, ki boste šli plezat, da dvignete ključe pri Kladniku in jih nato tudi vrnete!
Najlepša hvala!
En lep pozdrav vsem!
Opozoril bi, da je naloga dežurnih, da si sami najdejo zamenjavo za svoj termin. Predvsem problematični so bili v zadnjem času petkovi termini. Če dežurni ne mora opravljati svoje dolžnosti, naj dežurstvo (in s tem brezplačno uporabo stence) preda drugemu. To je bilo dogovorjeno že na začetku sezone in je že od tedaj objavljeno pod novicami.
HOWG!
In kakšna bo korist, da se sedaj zamenja dežurni na stenci.
1. Trening na stenci se končuje in kdo se bo sedaj odpovedu dežurstvu, plaču letno karto za stenco...in jo mogoče še enkrat do poletja izkoristu?
2. Kdo bo prevzel dežurstvo na koncu leta. Če ga prevzamem jaz, ali se mi vrnejo stroški plačila stence za celotno leto? Kaj pa obresti?
HOV-HOV, muc-muc
P.S. Šefe, sej veš, da se drugač čist strinjam s tabo, samo u tej šajbi od vremena se mi ne da delat in mal j.. u g...
dežurat. žal. sem službeno odsoten. v tem lepem vremenu pa tud ne mislim prosjačit če bi me kdo nadomeščal, pač tisti ki bo prišel na stenco naj dvigne ključe in naj obesi svojo cifro na vrata. al pa se javi na VF. In zadeva je tko najlažje rešena. hvala. ajde.
Ja Crt, prou lepo je prebrat kak takle mejl. Sam da si se ziv! Sm ti hotu sam rect, da pazi, kaj pises v pritozbe in izvrzbe, da ti ne bo kak muc-muc kam usel