(Ne)nagradno vprašanje
Kateremu junaku naj pripišemo spodnjo izjavo?
Ko sem bil mlajši, sem se ukvarjal s plezanjem, že pri 10 letih sem kot najmlajši opravil tudi alpinistični izpit. Potem pa sem pri 14 letih dobil vrtoglavico, to seveda ni bilo več skladno s plezanjem. Ker sem pogrešal avanturo, sem se lotil plavanja do izčrpanja, ker zame šport ni pravi brez tveganja. To daje športu dodaten mik, čar, da tvegaš svoje življenje. To je zame nadomestek za plezanje v steni. Sem še poskušal, a ni šlo. Ko pogledam dol,
Martinu Strelu?
More bit prou!:)
Stilsko si čisto zadel, tako da bi si že zaslužil nagrado, če bi ta le bila na razpolago.
Vendar je odgovor na žalost napačen.
Še nekaj navedkov v pomoč:
Včasih sem se ukvarjal z bolj nevarno disciplino. Od obale sem plaval pod kotom 90 stopinj ven, do prvih znakov izčrpanja, in potem nazaj.
Tudi pri kolesarjenju mora biti napor do konca. Kadar grem na cestno razdaljo, običajno prekolesarim okoli 150 km, pri gorskem vzponu okoli 60 do 100 km.
Vsako soboto in nedeljo plavam v bazenu na Fakulteti za šport, po dve uri. Poleti plavam v Blejskem jezeru.
Tečem vsaj dvakrat na teden. Še najraje po fitnesu, ki ga imam zdaj doma v stanovanju.
Šit, ejga!!!!!
..
10. december 2010. 00:02
10. december 2010. 00:02
http://producent.blog.siol.net/files/2009/05/borat.jpg
Borči ??
sam on nima vrtoglavice . .. . hmmmmmm
ta junak je
10. december 2010. 10:42
10. december 2010. 10:42
BARBIKA!!
al pa kšn nakladač.
Jest bi mu predlagal, da naj se začne ukvarjati s kako manj stresno dejavnostjo. Mogoče naj proba z sinhronim plavanjem?
Blaž ima še najbolj prav, hihi. Ni pa edini s pravilnim odgovorom.
:)
mogoče kšn od naših pogumnih politikov?
Ne, ni Chuck Norris. Niti on ne zmore tega.
Bravo Samo za prvi pravilen odgovor, tvoja nagrada je značka Pionir-alpinist.
In Petra, ti pa prejmeš nagradno knjigo Kako sem peljal s... Tineta Strelo.
Ključni citat:
Odkar sem prevzel funkcijo predsednika vlade...
Borči, Barbika, maneken, Borat.
Zdaj se pa že ve, a ne?
http://www.delo.si/tiskano/html/zadnji/Polet
stran 38
BP was simultaneously attacked by 40 sharks, he went back home with 40 dolphins.
Na dolih 25, Ljubljana
11. december 2010. 23:14
11. december 2010. 23:14
Jaz sem mislila, da je dovolj, ce si ze sluzbo najdes.
Ana
Naš vrli Borut (Pahor) je podobno poknil...