Sprejem in pozabljivost
Tomaž Mark Zorec - Tomek 5. december 2010. 17:47
Z nekom sva zamenjala fivtenke (camp 4) (čevlje). Kdrokoli že je to bil naj me pokliče (040 508 241) lp
enaki čevlji
Črtomir Zavašnik - Črt 5. december 2010. 20:06
men jih je nekdo vzel iz avta...kdo, nimam pojma? Za pomoč - moji so čist znucani. lp č
brez majce
Sonja Tekavec - Soncka 5. december 2010. 20:36
Tele tečajniki lanski so nam neki podtaknili v pjačo.. se dons oba z Benotom neki slabo počutva. Pa domov sem prišla brez temno modre majce. Prisankala!!! Mogoče boljše da se mal manj spomniva danes.
pogrešano
Nina Bernard - nina 5. december 2010. 23:58
Očitno nisem edina, k se ji zdi, da je blo včer neki zlo čudn... Kakorkoli, jest pa pogrešam siv USB ključek, na katerem je bla muzika in je bil ves čas v compu. Tist, k ga je vzel, nej ga plis vrne,lastnik bo vesel, če ga dobi nazaj.
spalka
Janez Toni - Janez 6. december 2010. 09:22
Pogrešam spalko The North Face, Blue Kazoo. Ostala je v sobi poleg šanka. Ali jo je kdo vzel? Želel bi se zahvaliti tečajnikom za čiščenje (kot sem slišal, je bilo zelo zahtevno, nekaterih 'krivcev' verjetno ne bomo našli) in vsem za organizacijo sprejema! Janez
Zipka
Blaz Grapar - Blaž 6. december 2010. 09:27
Jaz pa imam v posesti naglavno svetilko (tako kot je na sliki). Lastnik naj se javi, če pa ne pa še bolš ;) P.S.: Men se ni zdel nič čudno.
denarnica
6. december 2010. 10:48
Naj še nekdo mojo denarnico najde, proooosim !!! siva, zgonena, gor piše kathmandu. PS - včer ni blo nič čudn, če je pa blo, je blo pa zato ker je očitno treba čist vse spit in pojest kar nam kdo da ;) sej bo bolš...;) LP
Najdeno
Andrej Zupanc - Andorej 6. december 2010. 10:51
Ob čiščenju se je našel USB ključek in ena čelna svetilka - tam okoli DJ-ja. Nina ključek ti prinesem v četrtek na ferajn (razen če ga rabiš prej).
ne bom več
Nina Bernard - nina 6. december 2010. 14:11
pojedla vsega, kar mi dajo! Hvala za ključek. Pa ko smo že pri pogrešanih stvareh. Od vserašiške tekme Kladnik pogreša plastični gajbici, ki mu ju moramo vrniti. Nekomu sem dala še vrečo nagrad, ki niso bile podeljene.
Zajla
Sara Bano - Sara 6. december 2010. 15:59
no, ok, vrv, štrik, ampak je res bolj zajla. Rumena. Kdor jo je pripeljal/nesel s seboj - hvaležno čakam klic na 031 771 554 Sara p.s: Aleš je srečno in trezno, v spremstvu mačka vendarle prispel na Taiwan.
.................
Andrej Zupanc - Andorej 6. december 2010. 16:58
Vrečko z darili sem v četrtek prinesel na ferajn in je tam nekje okoli omare, če ne v njej. Vrv si je pa Blaž oprtal in jo nesel v dolino.
ČELKA
Aleš Jenko 9. december 2010. 11:17
Vidim, da nisem edini, ki je kaj pozabil. V levi sobi sm pozabil BD čelko. Če jo je kakšna dobra dušca najdla, naj javi oz. prinese na ferajn. Hvala, Aleš
dobu spalko
Janez Toni - Janez 10. december 2010. 11:34
Hvala Luka!

Dodaj odgovor