Majice
Gregor Sluga - slugi 3. december 2010. 15:54
lepe majice, napisi in slike, pogrešam le logotip AO-ja ali vsaj logo. Sej veste, da se prepoznavnosti (čemur so majice namenjene) ne pridobi s prepogostim spreminjanjem logotipa in loga.
čas za???
Nina Bernard - nina 3. december 2010. 16:17
zakaj pa cenzura?
Cenzura je zato,
Matija Valič - Marti 3. december 2010. 17:55
ker je na žalost (na majci) zmanjkal barve pa prostora za alkohol.... Drugače pa smo se za obliko logota posvetovali z Janezom (vodstvo ferajna), in odločitev je bila taka, da (kot AO Rašica) nismo promotorji alkohola. Razlog da majic prej nismo kazali vsem je ta, da se mi ne da poslušat 15ih mnenj... Kar se pa tiče rašiškega logotipa, ga pač ni. Se mi pa zdi, da k prepoznavnosti ferajna (poleg drugih stvari) dosti bolj pripomore malo večji napis AO Rašica, kor pa sam logo.
logo
Miloš Mokotar - Moki 3. december 2010. 18:34
"Kar se pa tiče rašiškega logotipa, ga pač ni. Se mi pa zdi, da k prepoznavnosti ferajna (poleg drugih stvari) dosti bolj pripomore malo večji napis AO Rašica, kor pa sam logo." hmmmm logo je poglej na kompu desno zgoraj. Slugi 100% agree
Sej vem,
Matija Valič - Marti 3. december 2010. 18:54
da logo je...sam ga pač ni na majici - jebiga.
pritožbe
Tomaž Mark Zorec - Tomek 3. december 2010. 19:46
če ma kdo kaj za povedat čez majice, sem za to tu jaz. Sem pripravljen poslušati Vaše pritožbe (ampak sej vsi vemo kako je z mojim poslušanjem...)

Dodaj odgovor