Nesreča v Špiku
Vsem bi rad sporočil veselo novico, da sem že doma.Hkrati se vam zahvaljujem za dobre želje in spodbudo ;-)
veliko volje in potrpežljivosti pri okrevanju. Sem prepričan, da boš imel na voljo dovolj kandidatk za negovalke, če boš izrazil željo :)
Če kdaj rabiš kakšno masažo, mi javi in se bova zmenila (free of charge, seveda).
lp
Marko
Pozdravljeni,
1. Stojan, želim ti uspešno okrevanje.
2. Včeraj sem prišel z dopusta in v pogovoru s prijateljem izvem, da se je Stojan polomil v Prisojniku. Tukaj berem o Špiku. Resnosti poškodbe ?! Reševanje ? Grem na našo spletno stran in nobene vidne informacije o tem kaj se je zgodilo. Gulp, baš sam glup, grem na net spet nič konkretnega.
3. Predlagam, da uvedemo na odseku navado/določilo/pravilo, da načelnik ali kdo drug iz vodstva objektivno opiše nesrečo, reševanje, posledice in okrevanje za VSAKO nesrečo, ki se zgodijo članom odseka.
Obrazložitev:
To ni prva nesreča in vedno je enako, da informacije krožijo po različnih kanalih, spletu in podobno. Pride do dezinformacije dok si reku piksna. MENIM, da bi javno (ali vsaj interno med dokumenti) objavljen opis nesreče kvečjemu koristil v poduk (iz dobrega opisa se da dosti naučiti) članom odseka kot da se nesreče pometa pod preprogo oziroma o njih le govori.
Naspidirani, Grega (prvi dan po dopustu)
O nesreči smo govorili in jo analizirali na četrtkovem (12.8.) sestanku odseka. Smo se zmenili, da tega ne bomo dali v zapisnik, tako da tisti, ki vas na sestanku ni bilo žal niste bili obveščeni. Osebno se strinjam s Slugijevim predlogom pod točko 3. Več bomo dorekli na Svetu alpinistov v septembru.
Janez
..., da nesreče ne morejo mimo zapisnika. Saj nikjer ne piše, da bodo tisti potem na črni listi ferajna... Kot pravi Slugi, če je zadeva pravilno predstavljena, je lahko jako poučna.
Pa čim hitrej se pocajtej!