Poslovilni nogomet (18.junij 2010)
Ta petek bi lahko po zmagi nad američani odigrali še poslovilca naše alpinistične lige. Glede na napoved se splača pred vikendom malo prešvicat. Vabljeni vsi tradicionalni igralci.
LPD
p.s. kdo bo prinesel žogo?
prvo povozmo amerikance pol pa še alpiniste
lep bo dan....BELINKA:)
Tvoja retorika spominja na američane.....bomo vidl!
LPD
Jaz pridem. Črt, pazi se! (joke, saj sem ja čisto miroljuben igralec, a ne)
In še to, 'lep JE dan' se reče. :)))
kdo bo prinesel žogo še vedno obstaja. Naj se javi ponosni lastnik žoge ki pride...
LPD
js prnesem jabulani. če pa slučajn ne pridem, bom pa nekak spravu žogo do črta, tko da bojo podaje še manj natančne kot doslej, masaker gležnjev še hujši, piščali še bolj potolčene, ampak če naši zmagajo, kdo se bo sekiru
Jaz prinesem svojo žogo, ampak moram dodati, da smo jo prejšnji teden v žaru borbe že načeli. Par šivov je popustilo in je vprašanje, koliko časa bo sploh še zdržala.
A se bo danes lahko igralo čez celo igrišče?
lp, bart.
Kolikor jaz vem ne. Bo frikote dež pregnal v dvorano.
Vsekakor pa upamo, da bomo vsaj v prihodnjem letu spet nabijali po celotnem terenu....A ne Janez?
LPD
....AO je ponosni lastnik nove srebrne nogometne žoge, krščene na ST Korošica. Nahaja se v omari na ferajnu.
Uspešno brcanje in na remi za složen zaključek.
Načelnik se bo potrudil za celo telovadnico. Na razpisu smo pa dobili termin za nogomet.
Janez, telovadnica ni najboljši izraz - meni je ljubši športna dvorana.
Predvsem zato ke ne vadimo samo telo ampak tudi duha..... predvsem na našem nogometu!
stari težak Debeli
...dve vprašanji sta mi ostali:
-rezultat finala alpinistične lige, ter
-ali je Daša že zgorela na grmadi (imam občutek, da si je preveč zaželela složnosti in remija). Če še ni, ima do srede še čas, da si ga zopet zaželi.
Človek si ne more mislit kolk lahko zamudi že v enem tednu, da šentviške srede sploh ne omenjam.
Lp,
5er
so zasluženo slavili s 6:2 po sistemu zlati gol.
Iskrene čestitke vsem homo alpinistus - bili ste boljši.
Naslednjo sezono pa novi boji in nova širokoustenja.
lp