Očistimo Slovenijo
Janez Toni - Janez 6. april 2010. 23:48
Kot že večkrat povedano... v soboto, 17.4. bo akcija Očistimo Slovenijo. Akcija se začne ob 9h in konča do 14h. AO Rašica se je prijavil in dobil v čiščenje odlagališče na Tbilisijski. Odlagališče greva v četrtek prečekirat z Marenkom. Ali ima kdo doma prikolico? Prosim, če se mi spodaj napišete udeleženci akcije: 1. Janez Toni 2. Rok Marenk 3. ...
Družinsko
Tadej Debevec 7. april 2010. 10:26
Živjo, mi smo tudi družinsko prijavljeni (4 komadi). Bomo prišli pomagat na Tbilijsisko samo sporočte kdaj. LP Debeli
štart
Janez Toni - Janez 7. april 2010. 12:14
Štart je ob 9h pa dokler ne bomo sčistili! Super, nas je že 6!
mi in prikolica
Sonja Tekavec - Soncka 7. april 2010. 12:58
Mi tudi pridemo vsi štirje in še Micka, ona bo poskrbela za organske odpadke. Moji starši imajo prikolico, je bolj razrukana, samo če ne bo druge bo ok. Če ima kdo kljuko bo super, drugače si moram sposodit še avto, ki je tudi bolj razrukan..
kluka
Matic Redelonghi - mAtic 9. april 2010. 10:18
Redelonghci tud pridemo vsi štirje delat gužvo in mamo na avtu kluko.
mi tudi pridemo
9. april 2010. 10:24
2 ali 3-je.
pridem
Tomaž Mark Zorec - Tomek 9. april 2010. 18:56
blabla
mi
Mima Suhadolc - mima 12. april 2010. 10:55
Mi se bomo akcije udeležili z Nejčevimi Sivimi volkovi na Šišenskem hribu. Če nam ostane še kaj energije, pridemo na pomoč še na Tbilisijsko. Kluke pa nimamo.
PEZDETKI
12. april 2010. 11:54
Vsi, ki se ne boste, pa naj bo kjer koli in v kakršnikoli režiji, pridružili akciji Očistimo slovenijo, ste eni navadni PEZDETKI. Seveda so objektivni razlogi, ampak enodnevno plezanje ali pa frikanje ni objektivni razlog. Izgovor, da naša pomoč ne bo naredila razlike v končnem rezultatu akcije, ZELO PROZOREN! ROK
Pridem
Mateja Premk 12. april 2010. 12:46
Ker je skupna tura prestavljena, pridem.
Itak,
Tina Štukelj - Tinč 12. april 2010. 21:46
tudi jaz bom zraven!
odziv
Janez Toni - Janez 12. april 2010. 22:59
Me veseli, da se nas je že kar nekaj nabralo! Prepričan sem, da nas bo v soboto še več! Dobili smo tudi tovornjakec (by Luki famili) tako da prikolice ne rabimo (hvala Sonja). Več pa pod novicami! Seveda so prijave še odprte (prijavite se zato, da bo dovolj sendvičev)! Janez
pol-prijava
Marko Bekeš - marko 13. april 2010. 12:18
Mi se še mal privajamo na akcijske vikende v 4, ampak se bomo potrudil, da bo vsaj en član familije polno operativen na delovišču. Sendvič in rokavice bo(m) imel s sabo. V razmislek ostalim delovnim familijam: Če prav štekam je to nekje pri koncu Tbilisijske, torej blizu PST. Če bo suho vreme vržite v avto še kakšen bicikel ali kaj podobnega, pa se bo šel lahko otroški vrtec in del staršev malo igrat/sprehajat, ko se bojo naveličali brskanja po smeteh.
HVALA
13. april 2010. 13:00
sm ful vesel, da smo zrihtal kamjonček, hvala Luki, in tudi tebi Sonja za pripravljenost s prikolico. Lokacija je kar bliz PSTja, tako, da se pamžke lahko pelje okoli, tudi račke gledat na lublanco. Se vidmo v soboto in zmagamo. pa vsem hvala za prijave.... rok
jaz tudi
Urša Dežman 13. april 2010. 13:19
pridem

Dodaj odgovor