Nogomet sezona 2010/2011
Gregor Sluga - slugi 22. marec 2010. 09:55
Pozdravljeni, v Dobrovi kamor vozimo Uršo na plesne je postavljena čudovita nova športna dvorana s parkirišči v neposredni bljižini Ljubljane. (meni je celo enako daleč kot Šentvid). Dvorano odajajo po tretinah, ki so pregrajene. Za naš nogomet bi bila 1/3 dovolj ali pa morda 2/3 če bi bil interes večji. Cene za 60min => 12,5 EUR za 1/3, 25 EUR za 2/3 in 37,50 EUR za 3/3. Malo v razmislek ! Grega P.S. Če se nas zbere recimo 10 do 15 in vzamemo 1 uro na teden x 30 tednov je to 4
Velika
Blaz Grapar - Blaž 22. marec 2010. 10:08
Dvorano poznam. 1/3 je dovolj saj je praktično tako velika kot celotna Šentviška telovadnica.
Od besed k dejanjem !
Gregor Sluga - slugi 22. marec 2010. 15:16
No pa da vidimo koliko interesentov bi bilo za tak nogomet. Prosim, da vsi ki ste interesenti za drugo šolsko leto, da bi najeli dvorano nekje v Ljubljani ali okolici in bi redno brcali en večer, da se javite meni po emajlu na gregor.sluga@siol.net do prvega aprila. Na podlagi tega bi se začeli dogovarjati kje bi najeli dvorano, kdaj in koliko bi prispeval AO, posameznik oziroma PD k tej rekreaciji. Prijave: 1. Gregor Sluga 2. xy NAVALITE !
Telovadnica v Šentvidu?
Jaka Rovan 22. marec 2010. 15:36
Hej! Kaj pa bo sedaj s telovadnico v Šentvidu? Če drugo leto dobimo zdejšno telovadnico na ta način kot smo jo imeli do letos, verjetno potrebe po najemu druge dvorane sploh ni? Dokler smo plezalci in nogometaši živeli v komunikacije sposobnh odnosih, se je ob petkih kljub nogometu lahko normalno plezalo in se je kljub plezanju igral nogomet. Kje je vzrok, da sploh tazmišljamo o iskanju nove dvorane vemo vsi in se nima smisla sprenevedati. Moje mnenje: Če bo drugo leto telovadnica po starem, ne potrebujemo druge dvorane, ker se da vse po človeško zmenit, ko smo se vsa prejšnja leta. Če bo s telovadnico kot letos, bo komunikacijski šum verjetno ostal in potem se splača razmišljati o drugi dvorani. Lp Jaka
Osebno mnenje
Gregor Sluga - slugi 22. marec 2010. 16:11
Moje osebno mnenje in hkrati tudi mnenje predsednika PD: Problem telovadnice v Šentvidu je dvojen. Prvi je razpoložljivost termina za kar se je potrebno vsako leto dogovorjati s šolo, drugi pa s financiranjem. Kot predsednik društva sem naklonjen k temu, da če že dobimo termin naj bo telovadnica prvenstveno namenjena plezanju. Če se da zraven igrati še nogomet toliko bolje, a očitno s takim nogometom nismo zadovoljni. Financiranje se lahko zagotovi s kvoto ur, ki nam jo dodeli MOL (lani uspešen ŠPO) ali pa s plačilom. Torej glede na dejstvo, da je ta termin in dvorana namenjena plezanju in ne nudi pogojev za dober nogomet sem že pred časom predlagal, da za rekreacijo najamemo drugo dvorano. S samoprispevkom bi zagotovili tudi resnost in redno zadovoljivo udeležbo. Seveda razumem, da morda ne bo interesa, a s tem prejmem tudi jasno sporočilo o potrebi po najemu šentviške telovadnice za nogomet. Stvar sem informativno obesil na VF, da preverim kolikšen je interes za resno rekreacijo. toliko za zdaj, Grega
Zadovoljstvo z nogometom
Jaka Rovan 22. marec 2010. 16:44
Dokler smo igrali čez celo dolžino se nihče ni pritoževal, pa smo plezali in igrali nogomet.. Potrebna je le obzirnost do plezajočih..
Trenutno stanje interesentov
Gregor Sluga - slugi 24. marec 2010. 12:53
1. Gregor 2. Blaž 3. Tadej 4. Jernej je še premalo za sestavo ekipe !
..
Boris Kurnik - Boris 24. marec 2010. 21:42
S temle delom se nikakor ne morem strinjati: <<
eh...
Boris Kurnik - Boris 24. marec 2010. 21:45
html nagaja. Citirati sem hotel tole: Seveda razumem, da morda ne bo interesa, a s tem prejmem tudi jasno sporočilo o potrebi po najemu šentviške telovadnice za nogomet.
Trenutne prijave
Gregor Sluga - slugi 29. marec 2010. 14:52
1. Gregor 2. Tadej 3. Blaž 4. Jernej 5. Franci 6. Jure še vedno premalo !
1.april
Gregor Sluga - slugi 8. april 2010. 09:38
je mimo, prijav 6, premalo za ekipo ! Sklep: Nogomet je postranska dejavnost.

Dodaj odgovor