Nogomet sezona 2010/2011
Pozdravljeni,
v Dobrovi kamor vozimo Uršo na plesne je postavljena čudovita nova športna dvorana s parkirišči v neposredni bljižini Ljubljane. (meni je celo enako daleč kot Šentvid).
Dvorano odajajo po tretinah, ki so pregrajene. Za naš nogomet bi bila 1/3 dovolj ali pa morda 2/3 če bi bil interes večji.
Cene za 60min => 12,5 EUR za 1/3, 25 EUR za 2/3 in 37,50 EUR za 3/3.
Malo v razmislek !
Grega
P.S. Če se nas zbere recimo 10 do 15 in vzamemo 1 uro na teden x 30 tednov je to 4
Dvorano poznam. 1/3 je dovolj saj je praktično tako velika kot celotna Šentviška telovadnica.
No pa da vidimo koliko interesentov bi bilo za tak nogomet.
Prosim, da vsi ki ste interesenti za drugo šolsko leto, da bi najeli dvorano nekje v Ljubljani ali okolici in bi redno brcali en večer, da se javite meni po emajlu na gregor.sluga@siol.net do prvega aprila.
Na podlagi tega bi se začeli dogovarjati kje bi najeli dvorano, kdaj in koliko bi prispeval AO, posameznik oziroma PD k tej rekreaciji.
Prijave:
1. Gregor Sluga
2. xy
NAVALITE !
Hej!
Kaj pa bo sedaj s telovadnico v Šentvidu? Če drugo leto dobimo zdejšno telovadnico na ta način kot smo jo imeli do letos, verjetno potrebe po najemu druge dvorane sploh ni?
Dokler smo plezalci in nogometaši živeli v komunikacije sposobnh odnosih, se je ob petkih kljub nogometu lahko normalno plezalo in se je kljub plezanju igral nogomet. Kje je vzrok, da sploh tazmišljamo o iskanju nove dvorane vemo vsi in se nima smisla sprenevedati.
Moje mnenje: Če bo drugo leto telovadnica po starem, ne potrebujemo druge dvorane, ker se da vse po človeško zmenit, ko smo se vsa prejšnja leta. Če bo s telovadnico kot letos, bo komunikacijski šum verjetno ostal in potem se splača razmišljati o drugi dvorani.
Lp Jaka
Moje osebno mnenje in hkrati tudi mnenje predsednika PD:
Problem telovadnice v Šentvidu je dvojen. Prvi je razpoložljivost termina za kar se je potrebno vsako leto dogovorjati s šolo, drugi pa s financiranjem. Kot predsednik društva sem naklonjen k temu, da če že dobimo termin naj bo telovadnica prvenstveno namenjena plezanju. Če se da zraven igrati še nogomet toliko bolje, a očitno s takim nogometom nismo zadovoljni. Financiranje se lahko zagotovi s kvoto ur, ki nam jo dodeli MOL (lani uspešen ŠPO) ali pa s plačilom.
Torej glede na dejstvo, da je ta termin in dvorana namenjena plezanju in ne nudi pogojev za dober nogomet sem že pred časom predlagal, da za rekreacijo najamemo drugo dvorano. S samoprispevkom bi zagotovili tudi resnost in redno zadovoljivo udeležbo.
Seveda razumem, da morda ne bo interesa, a s tem prejmem tudi jasno sporočilo o potrebi po najemu šentviške telovadnice za nogomet.
Stvar sem informativno obesil na VF, da preverim kolikšen je interes za resno rekreacijo.
toliko za zdaj, Grega
Dokler smo igrali čez celo dolžino se nihče ni pritoževal, pa smo plezali in igrali nogomet.. Potrebna je le obzirnost do plezajočih..
1. Gregor
2. Blaž
3. Tadej
4. Jernej
je še premalo za sestavo ekipe !
S temle delom se nikakor ne morem strinjati:
<<
html nagaja.
Citirati sem hotel tole:
Seveda razumem, da morda ne bo interesa, a s tem prejmem tudi jasno sporočilo o potrebi po najemu šentviške telovadnice za nogomet.
1. Gregor
2. Tadej
3. Blaž
4. Jernej
5. Franci
6. Jure
še vedno premalo !
je mimo, prijav 6, premalo za ekipo !
Sklep: Nogomet je postranska dejavnost.