Stenica danes
Zdaj, dokler še imamo svojo spletno stran, lahko še izkoristim priložnost in povprašam, ali gre kdo danes trenirat iz smeri centra in bi me spotoma pobral v Šiški? Če ne, bom spet moral iti peš.
Ker javno še nisem zasledil tega vprašanja, naj ga zastavim jaz, če se seveda medtem ni že kaj rešilo. Ali bi se med tolikimi mladimi tečajniki - pripravniki našel kdo, ki bi imel toliko znanja in volje, da bi zmogel postaviti in skrbeti za nadaljevanje rašiške spletne strani? Škoda bi bilo, če vse sk
se strinjam Boris, da bi si skrbnik strani zaslužil kakšno stimulacijo, ampak najprej pomisli kakšno stimulacijo je dobil Matiček za postavitev in vzdrževanje strani v zadnjih n-letih?!
.. za nekaj, za kar je treba tako redno skrbet, kot je spletna stran, mislim, da "samo" trening na stenci ne bo odtehtal vsega porabljenega časa in volje. bo treba mal finančno tole podpret pomoje. tako pač je dandanes..."čas je DRAGOcen" :-)
Če bomo stvari reševali na tak način, potem je to po mojem mnenju nepoštljivo do vseh, ki za ferajn lahko delamo brezplačno. Ne pozabimo na čas, ki ga porabi načelnik za ferajn, vodja šole za tečajnike, alpninisti za skupne ture ipd. Poskrbimo da ferajn ostane društvo srčnih ljudi, ne pa plačancev!
se strinjam
18. februar 2010. 16:05
18. februar 2010. 16:05
...da ferajn dela na prostovoljni bazi. kar pa ne pomeni, da so prostovoljci vedno eni in isti...
..in se zavedamo dobrih in potrebih stvari (kot je naša stran), ko niso več samoumevne...