sprejem
Rad bi se zahvalil zdaj že bivšim tečajnikom in novopečenim alpinistom za res lepo organizacijo sprejema!
Majčkeno pripombo, ki leti na zdajšnje mlajše pripravnike, pa vendarle moram imeti! Dežurnega in redkih obiskovalcev niti ni motilo, ampak jedilnica bi bila lahko pospravljena (vključno s Kekcem) prej!
Janez
Hvala tudi z moje strani, čeprav se baje ne spomnim nekaterih trenutkov.
Imam pa tudi jaz eno pripombo. Štempl mi še zmeri ne gre z roke kljub temu da sem se stuširal in že n-krat umil roke.
Verjetno gre za trajnejši spominek. :)
Za naslednje leto bi si lahko edino omislil kšne crash pade za pod šank, drgač pa same pohvale.
Mi mamo v bolnici neka razkužila za roke. Šlo takoj dol! :)
a v soboto je biu sprejem?
A zato mam štempl ;)
spomin
21. december 2009. 14:37
21. december 2009. 14:37
Hvala za fenomenalen sprejem in žur, si skušam sestavit kronologijo večera, pa mi ne rata čist. Tko da čakam slike;) Vsekakor pa je treba omenit, da ma Kekec kar jajca, da si ob 4 zjutri upa zaspat med razposajeno hordo. Jst tega že ne bi nardila, ker vem kakšne zlobne ideje majo eni soferajnovci;)
Kake barabe ste... Velke! Mali že itak nima dost dnarja za pijačo, pol je mogu pa še frizerja dons plačat.
Nesramneži ste! Tko da veste!
:)
Super je bilo, slike sem že en mal pregledal, za pokušino pa še slika vseh tepenih.
gostija
22. december 2009. 22:32
22. december 2009. 22:32
jaz bi pa pohvalila kuharje. odlično! prav tako strežba! odlična! zmaja