Tekma
Blaz Grapar - Blaž 24. november 2009. 10:05
Rad bi se zahvalil vsem, ki so organizirali letošnjo rašiško tekmo. Tekma je bla spet fajn. Predvsem v smislu priložnosti, da se srečamo. Hecno, je da se nič ne napiše na naši strani, da ni objavljenih rezultatov, da ni nobene slike, komentarja. A se vedno bolj oziramo samo še vsak nase? Kar je bilo meni čudno, če smem malo pokomentirat, da nas je bilo ob začetku (ob 15h) precej malo, potem se je že med samo tekmo folk nakapljal, in potem ob zaključku zopet praznina. A ni že iz spošt
Ja Blaž, svet ..
Marko Gorišek - marGo 24. november 2009. 10:50
.. gre u ku..c! Kot že v ritni tehniki ena jamra, da bi se morali bolj brigati samo zase. Še malo, pa ne bomo šli, po turi, niti na pivo v oštarijo, saj ne bomo imel s kom, ker ma folk za isti dan še druge plane. Verjamem, da si večina ni sobote vzela za tekmo, niti ni dneva dojela kot naš praznik, ampak so vsi še nekam šli, saj je bila lepa sobota. Tako kot po turah, ko ima folk namesto druženja še nevem kake druge plane. Instant časi, plehek folk in mobi generacija, nihče se nikomur in ničemur, razen sebi ne posveča. Še dobro, da folk na alp. šoli zdrži celo leto in ne grejo vmes na kak srferski, padalski, pesjanarski, kleklarski, al kaj jest vem kak krožek. ps. mene pač ni blo, ker se mi ni dalo spet klovna špilat, saj nikoli, razen na rašiških tekmah ne pležem na umetni steni. Ja družabno življenje umira, škoda. Postajamo kot eni je..ni Ameri!
Prostovoljstvo
Gregor Sluga - slugi 24. november 2009. 11:28
je sirota...
...
Janez Toni - Janez 24. november 2009. 12:50
Mislim da smo se tisti, ki smo bili tam, imeli zelo fajn. Ostali so se pač imeli malo manj fajn... :) Hvala še enkrat vsem, ki ste pomagali pri organizaciji in izvedbi! Galerija bo kmalu, pripravlja jo v dogovoru z Žigatom tečajnik Andrej. lp Janez
Bilo je fino...
Andrej Zupanc - Andorej 24. november 2009. 23:26
...za mene ko sem bil prvič pa sploh zanimivo. Slike so v pripravi in bodo v kratkem objavljene.

Dodaj odgovor