Frikolaža v petek
Dec ali pa baba, ni važn (je pa važn, da u steni ni vlažn), bi šel kdo frinkit v LJ/okolico jutr v petek okol poldne?
Marko
041/223-219
Turk, priznati je treba, da imaš zanimiv pristop.
Sicer ne vem, koga želiš zvabit v skale. Punce (opa!) pričakujemo, da bomo deležne česa takega kot obljublja fotka, fantje (opa!!) pa se pomoje ustrašijo, da jih čaka kakšna homoseksualna izkušnja.
Bernardova, te res zanima, zakaj sem dal to slikco, ali pa bi rada samo povedala svoje mnenje? (Vprašaj se.) V bistvu je slika namenoma takšna, da vsak pomisli ob njej na nekaj, na kar ga spominja, kar si želi, kar v njem vzbuja, marsikaj pač. Je tudi zrcalo in lahko malce opazuješ, kaj je prvo, kar ti pride na misel.
Za poznavalce climber scene pa sta to svetovno znana plezalca brata Huber.
Matr a je to res tko kt pravš?
K jest sem vidu Nino s tema dvema decoma. Sam niso plezal!!! :)
Pol sem pomislu tud nate, Marko, s tema dvema decoma. No, sam se misel nekak ni obdržala.
Jebiga, tud estetika neki šteje.
LP, Blaž
Če si mi na svoj 'duhoviti' način hotel povedati, da ne izgledam (dovolj) dobro, lahko brez sprenevedanja rečem, da tebe ne vidim glih med očesu dopadljivimi predstavniki moške garde na odseku. Sicer pa je ganljivo, kako hitro hitiš bivši na pomoč.
Očitno je slika kot provokacija dosegla svoj namen. In vsak pokaže način ramišljanja in svojo dušo.
'Pa sam frikat sm hotu'.
Ej, Marko, pa jest sem se hotla sam mal pohecat. Itak, tle smo, da plezamo!
Drugače pa, če še ne veš, itak da bivši skup držimo.
da zajebancija mora bit in da se tud hecamo, provociramo itd. Ni pa lepo, če postanemo žaljivi ali nesramni. Stvar etike.
Slovenska fovšija gor ali dol, pošljimo kako dobro misel Humarju, ki mu je v teh trenutkih gotovo težko.
Lp, Marko