LONEC ZA GOLAŽ!
LONEC ZA GOLAŽ!
14. oktober 2009. 16:22
14. oktober 2009. 16:22
Ponudba loncev za golaž
Prvo kot prvo, naj omenim, da me že zelo dolgo ni več na ferajnu (aktivno), ker me spletna stran, ki še vedno ne vsebuje cookijev, zavrača. Ah... pustimo to.
Naš oča so v penziji prišli na idejo, da bi naredili nekaj loncev za golaž iz rostfreja (konkretno gre za sode od piva). Gre za 30 in 50 litrsko varianto na 3 nogah (3 točke določajo samo 1 ravnino – torej se ne guga in se ne prekucne) z nosilci za palico in pokrovom. Po želji se lahko naredi tudi variant
na drva, brez napisov, čista klasika !
Mal me skrbi le življenska garancija, a to gledaš po tvojmu fotru ki je v penziji ali po sebi !
Te ne dobim na telefon zato ti naročam tukile !
ok
15. oktober 2009. 13:30
15. oktober 2009. 13:30
lp,
doživljenjska garancija je na fotra ;)
en 30 l je rezerviran zate, sem rekel, da si kolega z Dragomerja.
Daj pokliči fotra 041 798 140 - če hočeš nastavke za gorilnik, za verigo itd. Pa za ogled oz. prevzem Bom bratu rekel, naj enga slika zdajle.
Pa za točno ceno, da ne bo pol mene kdo okoli lovil. Ker sta oba ta prave sorte, se bosta hitro zmenila.
:b
lp,
slika
aja...
ta je ta mali, 30 l
Zgleda k feltna od avtomobila! :)
Dej vsaj povej okvirno ceno al bomo kupval feltno v žaklu?
heh...
glede na to, da mi oča lahko potencialno težijo vsak dan, ti pa mi težiš samo, tko v povprečju, enkrat na tromesečje, se bom temule izzivu ognil (računaj na okoli 150e, ampak ne garantiram da je to končna cena, to bo povedal fotr, ko se pogovori s tabo). Posrednik sem lahko toliko, da rezerviram en kos zate, da bo ziher tvoj, za ceno se boš pa zmenil sam - predhodno, ob ogledu ali ob prevzemu.
Torej: se boš moral sam potruditi in obrniti telefon (povej, da si kolega itd.).
ajde,
lp,
sem vseeno vprašal fotra: okvirne cene bodo okoli 250e za 30 l ter okoli 300e za 50 l
Morda samo še dva info, ki sta bila izpostavljena: dno je zaobljeno, kot mora biti (ni oglato). Notranjost in pokrov sta obdelana, kot se spodobi (loščena).
Cene niso fiksne, ampak od tu naprej pa je res stvar vaših pogajalskih sposobnosti - pokličite očeta.
Še dobr, da se nisem s tvojim fotrom že zmenu.
250€, a pol mesa ?
Sem mislu, da so te stvari bolj kulturno cenjene. Žal v teh recesijskih časih nimam tolk dnara. Sorry. Bom prej dobr roštil kupu.
Grega
pa niko vas ne tjera, ljudi, da kupite ovo...
sicer pa če misliš, da so litoželezni kaj cenejši, evo vam reality check (o teži in o temu koliko drugače stane rostfrej pa ne bomo, fotr ima veze, ker je to njegov biznis):
http://www.5pik.si/S75/K5060300/Kotli?PHPSESSID=2ff.
Kot želite, jaz ga bom imel, sicer pa sem že rekel, da za ceno pokličite fotra pa se zmenite ;)
ajde,