čiščenje stence še dokončano
Janez Toni - Janez 10. oktober 2009. 11:44
Dobimo se danes (sobota) ob 15h.
še malo
Janez Toni - Janez 11. oktober 2009. 01:06
Danes nas je šraufalo kar nekaj (družinica Debevec ter Sara, Domen in jaz)... rezultat - stenca je usposobljena za trening, ostalo pa je še 6 zabojev grifov. In še kar nekaj prostih lukenj... Dokler niso vsi grifi gor ne treniramo na polno! Če kdo želi plezat jutri, naj me pokliče. Za entuzijaste - za dnevni šiht pokličite MaticA (Regelonghi, ma ključe), drugače pa predlagam, da se dobimo ob 20h (prej me pokličte, da vem, koliko nas bo). Janez ps: Zahvala tudi vsem petkovim garačem (poleg par frikotov in Simona po spominu Sara, Maja, Beno, Matija, Tomaž, Ðeri in pa fuzbalerji (če ste pred pirom še kaj našraufali) )!
še malo še malo
Janez Toni - Janez 12. oktober 2009. 10:35
Zaradi včerajšnjega nenavala ni nihče šraufal. Tako da danes se NE PLEZA, dokler niso vsi grifi na steni oziroma vse luknje zapolnjene. Janez
še čist čist malo
Janez Toni - Janez 13. oktober 2009. 10:35
Včeraj s(m)o namesto renirali spet delali... rezultat je očiten pri pogledu na prazne gajbice in pa na vse bolj polno stenco. Kdor bo treniral danes, jutri in prihodnje dni, naj najprej našraufa cca 10 oprimkov, potem pa na polno trenirat! Janez
inbus št. ... ?
Marko Bekeš - marko 13. oktober 2009. 14:14
Kolk je že? Hvala, M
imbus
Janez Toni - Janez 13. oktober 2009. 15:23
3 oz 4 imbusi so tam! Drugače pa mislim da je št 8. (vsakič sproti pozabim) lp Janez
Imbus
Jaka Rovan 13. oktober 2009. 15:54
je št 6

Dodaj odgovor