Tema za četrtkov sestanek ferajna - rubrika trač
Andraž Lukančič - 4. avgust 2009. 10:11
Z izgovorom, da je to nedeljski sprehod ob vrvici, je bil g. Načelnik zaloten nad Vršičem v družbi simpatične bijonde (pa ne Ajke). Ali je to bodoča članica Aoja ali potencialna sprehajalka načelnikovega psa? To je sedaj vprašanje (trač). p.s. za mladega gospoda sem ti dolžan pijačo v Vinji ;-)
...
Janez Toni - Janez 4. avgust 2009. 15:10
trač št. 2
Naj še kdo reče...
Marko Turk 4. avgust 2009. 17:34
da je alpinizem samo za trde, raskave ljudi. Koliko lepote in nežnosti na enem kraju!
To se mi pa zdi nevarno...
Iztok Rutar - iztok 4. avgust 2009. 21:32
...namreč, moj pogled bode vsebina konzumirane pijače in način, kako je bila konzumirana. Prvič, na mizi so kozarci (WTF bi rekla mularija v slengu), Alpinist, načelnik,bla bla, in pije iz kozarca???, neko kvazi blefiranje in skrivanje svojega pravega moškega jaza z nameni narediti vtis v stilu 'jaz sem pa drugačen' in dajanje občutka da je med pripadniki ljubiteljev vretikalnih aktivnosti bolj po naključju ker trenutno pač ne najde sebe v normalnem življenju na relaciji služba-nakupovanje v BTCju-nogomet; v vse seveda z jasnim horizontalnimi nameni Drugič, mogoče še bolj zaskrbljujoč podatek, vsebina konzumirane pijače je kljub visoki lovski sezoni na Zlatoroga biciklist!!!??? Sledi enako razmišljanje kot pri prejšnji točki Tretjič, lokacija. Vreme da ga iščeš, idealno za dolge smeri, a glej ga zlomka, on, (z njo) na Vršiču?, Itak, ker je mislil da tam nebo nikogar od očividcev, ker je pričakoval da bojo v dolgih smereh.

Dodaj odgovor