naveze ST
Gašper Rak 11. junij 2009. 09:49
Z upoštevanjem vseh želja je nastalo, kar je v tabeli. Večina navez je spremenjenih za nedeljo-različni plezalci-različen pristop. Upam, da ne bo imelo to za posledico, da bodo tečajniki plezali oba dni iste smeri. Vodje navez prosim, da mi v petek in soboto zvečer povedo, kaj imajo namen plezat naslednji dan. Poleg nevez so prijavljeni še: Manca Kenig Simon Rakovec Janja Šušteršič Petja Šušteršič Črt Zavašnik Miha Lapanja Samo Kristan nedelja Miloš Mokotar Jana Vojvoda nede
eh...
Gašper Rak 11. junij 2009. 09:52
..zgoraj se nič ne vidi... sobota Daša Novak Marko Gorišek Benjamin Maček Gašper rak Miha Janež Marko Bekeš Boris Kragelj Janez Toni Dejan Bergoč Gregor Sluga Matija Valič Blaž Grapar Aleš Jenko Jernej Lukša Lina Grad Stojan Kejžar Nika Cigoj Tine Sitar Sara Beno Mojca Balant Mitja Zivkovic Jaka Rovan Marjanca Blas Aleš Bardorfer Domen Kobal Nina Bernard Jan Resnik Urša Erman Urša Štrus Matež Kramer nedelja Dejan Bergoč Marko Gorišek Jan Resnik Gašper rak Miha Janež Marko Bekeš Matija Valič Janez Toni Lina Grad Blaž Grapar Aleš Jenko Sara Beno Jernej Lukša Domen Kobal Stojan Kejžar Daša Novak Tina Leskovšek Nika Cigoj Mojca Balant Mitja Zivkovic Jaka Rovan Marjanca Blas Aleš Bardorfer Boris Kragelj Nina Bernard Benjamin Maček Urša Erman Urša Štrus Matež Kramer Gašper Bratina Matic Standeker

Dodaj odgovor