Omega Pacific frendi
Omega Pacific frendi
5. februar 2009. 08:41
5. februar 2009. 08:41
Živjo,
ker moram počasi zamenjat komplet mojih frendov, si želim kupiti takšne, ki so čimbolj univerzalni (že tako nosimo vedno več šare).
Frend iz relativno dalč mi je toplo priporočal Omega Pacific frende in tut na Internetu je gora informacij, kak so fini, ker je samo ena - univerzalna - velikost.
Ima kdo z njimi izkušnje & ve, kje bi jih človek nabavil (OK, v ZDA ne grem kupt pol ducata frendov, ampak kaka Italija bi pa že padla)...
tenks, E.
Zdravo,
obstojata res le dve velikosti. Z njimi pokriješ kar velik razpon. Sam sem jih kupil preko neta iz ZDA in so prišli pol ceneje kot v evropi (skupaj s carino in davkom, res da je bil dolar poceni pa še ene akciej sem ujel).
So res fini, a morda priporočljivi za lažje smeri, kamor vzameš res samo dva ali tri in ti ti vse poke pokrijejo. Kjer jih rabiš več, recimo 7 bi imel jaz raje posamezne velikosti.
Jaz jih uporabljam za vodenje lažjih smeri do V stopnje, kjer se obnesejo mega.
LP
Grega
kupil na mountaingear.com na akciji za 70$ na komad = 2 komada pri meni doma za 140€ z vsemi dajatvami.
mmmf... do V stopnje?
tenks za info, je potem tvoja kombinacija kar zmagovalna, bom kupu 2, da vidimo kak se obnesejo na easy turce, ostalo pa gremo na Camalot + jebice.
Sem že na vodi čutil, da ne bo zastonj kosila.:)
lp, Ernest