Velika dražba
Nina Bernard - nina 26. januar 2009. 17:11
V petek se je v mojem avtu znašlo kar nekaj čevljev, neznanih lastnikov. No, večinoma je samo en čevelj para. Odločile smo se, da priredimo veliko dražbo. Nabrana sredstva gredo seveda v dobrodelne namene (hahaha). Izklicna cena je 1 pir za čevelj. Tri, štiri... dražba se lahko začne zdaj. Torej, brez muje se čevelj ne obuje.
nelegalna lastnina
Janez Toni - Janez 26. januar 2009. 20:19
Če so kakšni čevlji moji, bom uporabil vsa legalna in tut NElegalna sredstva, da mi jih krivci al pa krivke osebno dostavijo! :)
ampak vseeno...
26. januar 2009. 20:29
... 1:0 za punce :) :) :)
POZIV
Črtomir Zavašnik - Črt 27. januar 2009. 00:13
tistim barabinskim deklicam, ki so mi spiz... radkape, da se poimensko javijo, ker jih bom našešku. Drugače razmišljam o skupinski MOŠKI tožbi, zaradi povzročitvi duševnih bolečin (cvenk - cvenk)....btw. Flokijevo žalost in solze od pomanjkanju copat se ne da opisati drugače kot v EUR, o načelnikovemu besu pa itak ni za izgubljat besed uffff dečki...zaslužl bomo za odpravo v Ande - moško odpravo! Ninðo...še enkrat vse naj za RD.
Bodimo tolerantni
Blaz Grapar - Blaž 27. januar 2009. 09:35
Ah, punce so se mal pozabavale. Lohk smo srečni da nam niso avte dale na klocne. Ker to bi se znal šele klavrno končat :) Mogoče si bo res treba počas še ene čevle nabavt. LP, Blaž
posledice
Janez Toni - Janez 27. januar 2009. 11:10
Kera deklca bi sprehejala psa v turnih pancarjih?! :)
zdej pa zares
Nina Bernard - nina 27. januar 2009. 15:49
Jest tolk čevljev res ne bi obdržala, ker mislm, da mi noga ne bo več zrastla. Niti ne vem, kdo vse je ostal brez čevljev, tko da pridte na ferajn v četrtek, pa jih dobite. Aja, pa jest mam samo en čevelj, ta drug je pa pr Janezu. ps. pivo je še vedno cena za odkup
Muce copatarice
Jana Vojvoda - Jana 27. januar 2009. 18:24
Super ideja, super izpeljano. Bravo punce! Škoda da nism mogla bit z vami :-)

Dodaj odgovor