Velika dražba
V petek se je v mojem avtu znašlo kar nekaj čevljev, neznanih lastnikov. No, večinoma je samo en čevelj para. Odločile smo se, da priredimo veliko dražbo. Nabrana sredstva gredo seveda v dobrodelne namene (hahaha). Izklicna cena je 1 pir za čevelj. Tri, štiri... dražba se lahko začne zdaj.
Torej, brez muje se čevelj ne obuje.
Če so kakšni čevlji moji, bom uporabil vsa legalna in tut NElegalna sredstva, da mi jih krivci al pa krivke osebno dostavijo! :)
ampak vseeno...
26. januar 2009. 20:29
26. januar 2009. 20:29
... 1:0 za punce :) :) :)
tistim barabinskim deklicam, ki so mi spiz... radkape, da se poimensko javijo, ker jih bom našešku.
Drugače razmišljam o skupinski MOŠKI tožbi, zaradi povzročitvi duševnih bolečin (cvenk - cvenk)....btw. Flokijevo žalost in solze od pomanjkanju copat se ne da opisati drugače kot v EUR, o načelnikovemu besu pa itak ni za izgubljat besed
uffff dečki...zaslužl bomo za odpravo v Ande - moško odpravo!
Ninðo...še enkrat vse naj za RD.
Ah, punce so se mal pozabavale. Lohk smo srečni da nam niso avte dale na klocne. Ker to bi se znal šele klavrno končat :)
Mogoče si bo res treba počas še ene čevle nabavt.
LP, Blaž
Kera deklca bi sprehejala psa v turnih pancarjih?! :)
Jest tolk čevljev res ne bi obdržala, ker mislm, da mi noga ne bo več zrastla. Niti ne vem, kdo vse je ostal brez čevljev, tko da pridte na ferajn v četrtek, pa jih dobite. Aja, pa jest mam samo en čevelj, ta drug je pa pr Janezu.
ps. pivo je še vedno cena za odkup
Super ideja, super izpeljano. Bravo punce! Škoda da nism mogla bit z vami :-)