RAZPRODAJA Sluga d.o.o.
Gregor Sluga - slugi 15. januar 2009. 08:10
Pozdravljeni, prodajam (beri razprodajam): 1. smuči Blizzard Tour 170cm z vezmi Diamir Titanal III smuči stare 1 sezono, vezi 3 ali 4 leta = ohranjeno 2. psi za ta iste smuči stari 2 sezoni. 3. srnači za iste vezi 4. Turne pancarje Lowa struktura starost 4 leta = ohranjeno imam dva para št 41 in 42,5 (ene sem nosil jaz ene Špela) CENA: smuči z vezmi 185€ (samo za smuče sem dal lani 170€) srnači = 15€ psi =30€ komplet smuči, vezi, srnači =
BUH zate
Gregor Sluga - slugi 15. januar 2009. 14:12
ne najdem tvojega telefona, mojemu pa je šošla baterija. Manjše pancarje dobim kmalu in si za enkrat edini interesent zanje. Ostalo pa pridejo danes gledat vsaj trije. Jutri sporočim uspeh razprodaje. Grega
mali pancerji
Mitja Zivkovic - Mitja 15. januar 2009. 14:15
se en kandidat za vse skupaj vkljucno z malimi pancerji, sem obvestil ze po telefonu
Ostajajo še oboji pancarji
Gregor Sluga - slugi 16. januar 2009. 07:51
Torej smuče in oprema so šle, pancarji ostajajo. Manjše dobim danes dopoldne nazaj domov in na voljo bodo za poskušanje v popoldnevu. Prosil bi vse ki pridete probat pancarje, da me prej pokličete, da vam povem ali je roba še na voljo ali ne, da ne boste zastonj hodili. Včeraj je bilo kot na dražbi. Ja res so nizke cene. LP Grega
BUH, MITJA in vsi ostali
Gregor Sluga - slugi 19. januar 2009. 08:22
ostali so le še manjši pancarji. So pri meni doma, ve četrtek jih prinesem na šolo in potem na sestanek odseka. Do četrtka je cena 70€, po sestanku odseka v četrtek pa 100 ! Lep dan želim vsem. Gregor

Dodaj odgovor