Jest pa bi...
Matevž Kramer - Matko 9. december 2008. 00:21
Pohvalu tale sprejem. Je že res, da ni presegel žura s filmčka, je pa definitivno bila hrana v moji 18 letni karieri med top3 če ne celo najboljša. Grajal bi le to, da je zmanjkalo zlatoroga. Lp Matko
se strinjam
Gregor Sluga - slugi 9. december 2008. 08:05
predvsem me je navdušila povezava delovne akcije in sprejema. Kako se tega nismo že prej spomnili ? Idealna kombinacija, ki zaposli tečajnike in napolni drvarnico. Predlagam, da se uvede podobna stalna praksa. Grega
Tradicija
Blaz Grapar - Blaž 9. december 2008. 09:22
Tudi nekateri alpinisti smo se ukvarjali s zdaj že uveljavljeno tradicijo pokušine vina. Tokrat smo pomoje poskusili največje število vin in njih variacij. Je pa res, da bodo morali mlajši alpinisti malo bolj konkretno pristaviti svoj piskrček, da ne bomo vedno "stara garda" najbolj divji.
Sprejem 2008
Andraž Lukančič - 9. december 2008. 09:30
Z nami tečajniki so se celo leto trudili vsi alpinisti, starejši pripravniki ter profesor Matej. Oddolžiti smo se vam poiskušali z dobro organiziranim sprejemom. Po odzivih sodeč nam je uspelo. Še enkrat v imenu vsega bivšega tečajniškega govna hvala. p.s. Odgovor Matku, Petiju,...: Računali smo, da bo šlo vino bolj v promet. Pa je zmanjkalo Zlatoroga in je vino ostalo. Ali je bilo slabo? 'Krivdo' prevalim na prefinjen okus alpinistov, ki so sodelovali v akciji nabave ;-)
top3
Nina Bernard - nina 9. december 2008. 10:37
Matko sigurno uvršča med top3 tudi naš golaž izpred 3 let!! Tečajci so se pa drugače res potrudili. Super ste! Edino nekaj. Pogrešala sem kakšne lumparije.
Lumparije
Luka Oblak 9. december 2008. 13:03
... so bile sicer v planu. Marenk je bil pripravljen zrtvovati samega sebe za noc divjega zura, med tem ko bi jaz zapisoval ideje, ampak je bilo receno da ni potrebno posebej pripraviti programa. Pa drugic... :)
sprejem sucked
Rok Marenk 10. december 2008. 13:57
sprejem je bil čist u k..., pa še lumparij ni blo, pa kdo so ti pendejos, ki ne znajo nč organizirat?
...
Luka Oblak 12. december 2008. 09:39
Ne bomo zdej s prstom kazal kdo je najvecji fuflar na ferajnu, ane?

Dodaj odgovor