Rašičani v tazadnjem filmčku
26. november 2008. 12:10
Vnaprej se opravičujemo družinici, kateri smo zlorabili jajca - otroško igračo - in z odbojniki zaslepili zelo simpatičnega otročička (ajdo, če se prav spomnim?!). Filmček pa je tu: http://freeapproved.com/2008/11/25/napoleonica-1511/ Lep pozdrav vsem, Anže
Hecn
Marko Bekeš - marko 26. november 2008. 20:06
.. je sebe gledat pri plezanju, Zarja (ta na filmčku) pa zna tud boljš zgledat, kot če ji nekdo v oči nameri velikanskega zajčka. Hvala da si nas dal not, babice in dedki (od tamale) bojo nedvomno navdušeni, da je vnukinja na www. Obilo plezalno-snemalne zabave še naprej, Marko (fotr od Zarje) BTW, jajčki so pa res od Ajde, na koncu je en manjkal. A ga je slučajno tvoj kolega v igralskem zanosu pojedel?
odgovor
26. november 2008. 22:36
Živjo! Ne, jajčka ni pojedu! Niti ni nikamor noben odromal. Aha.. Zarja je na kameri, dobro. Posnetke mam še ostale od kobacanja njenega v unih tadobrih copatih z opico na podplatu :) sam mi nikakor ni ratal vkomponirat več tamalega vragca notr v film, žal... next time. Pozdrav,a.
mamo vsa jajca
Sonja Tekavec - Soncka 27. november 2008. 09:05
Še en jajc je našel pot do lastnice Ajde, ga ni noben pojedel. Imamo še veliko podobnih rekvizitov za drugič! Čestitamo za filmček avtorju in vsem zvezdam. Sončka, Ajdina mati (posredna lastnica jajc)
Filmski detajli
27. november 2008. 11:30
A ma kdo od takrat prisotnih kakšno fotko dogajanja, zanima me res kako zgleda žerjav s katerim je bilo posneto plezanje na višini. PS: Marko, dobr zgledaš na filmčku, kot kakšen Alex Huber!!
Vsa jajca na kupu
28. november 2008. 12:19
Me veseli, da so vsa jajca srečno znova na kupu. Žerjav bom slikal in ga namalam na splet. Morda pa ima kdo tudi kakšno fotografijo, jaz imam neke slabe, kjer je žerjav samo posredno viden... Niso pa vsi kadri z žerjavom. Tisto ko se k steni bližam iz višine je blo posneto tako, da so me s pomočjo ograje na nasprotni strani od stene z distance počasi spuščali k steni... Zima prihajaaa!

Dodaj odgovor