Afera"gornik" - eden od krivcev = Gregor Sluga
3. november 2008. 09:43
V zvezi z okrožnico, ki prepoveduje v okviru PZS uporabo besede gornik ( več o tem v različnih člankih na gore-ljudje), sem poslal na Upravni odbor PZS oster protest. Presenetljivo hitro mi je odgovoril generalni sekretar ( po navodilih predsednika). In izvedel sem, da ne zastopim prav, da ni tako mišljeno, in sem ter tja in gor pa dol, ampak saj je bilo vse skupaj sprejeto po demokratičnem postopku in naj se žalim predsedniku matičnega društva. Zato prosim Gregorja, da pošlje na PZS oster prote
Gornik Gregor
Gregor Sluga - slugi 3. november 2008. 10:31
Zdravo, ni panike. Stvar je resnično absurdna, kot kažejo tudi vsi komentarji na spletu. Žal ali na srečo se ne vključujem več v demokratične procese PZS, kot so skubščine. Nekaj let sem se jih udeleževal in celo aktivno podpiral različne frakcije... Potem pa sem obupal, predvsem zaradi neučinkovitosti in pomanjkanja časa. Prejšnji teden sem celo osebno govoril z g.Zbrizajem, ki stvari ni posvečal pretiranega pomena. Moje mnenje pa je, da lahko organi PZS sprejmejo neko pravilo, a okrožnica v stilu diktatorstva je odveč. Jasno pa kaže na način dela na PZS s katerim se nisem strinjal leta nazaj in se še vedno ne. Trenutno sem v časovni stiski, če pa si pripravljen spisati dopis, ga z veseljem podpišem inpoštemplam in odpošljem na PZS. Planinski in v nobenem pogledu gorniški pozdrav Gregor

Dodaj odgovor