Neža
Blaž Kovač - :b 22. september 2008. 15:52
Slika pove vse. :b
posledice
Janez Toni - Janez 22. september 2008. 15:55
Upam, da si se že streznu... :) Sporočam, da na poti Borovnica-Lj ni bilo polcajev. Janez
Čestitam
Tadej Debevec 22. september 2008. 16:02
Uživajte.. LP D
...
Črtomir Zavašnik - Črt 22. september 2008. 18:46
Torej je punčka! Lepo. b: samo glej, da te bomo kljub novi prioriteti še kej vidl na fuzbalu.
čestitke
Žiga Gorišek 22. september 2008. 19:11
Ola! Čestitke obema za uspešen vzpon!!! Blaž upam, da zate vzpon ni bil tako nevaren? :) LpŽigaGo
hej!
Blaž Kovač - :b 22. september 2008. 22:48
yo! Še \"tehnični podatki\": 50 cm, 3 kg. Porod je trajal cca 2,5 uri. Vse ok, Klavdija pridna. Žur ni bil totalna pijanka (kot je v klubskih prostorih navada), ampak bolj veseli večer (v majčkeno drugačnem pomenu). Sem kar presenečen nad izlivi veselja in to kar malo blagodejno vpliva name. Hm, morda postanem še prijazen in prijeten ob temu preklopu na totalno družinsko življenje. Glancam že 3x bolj kot ponavadi in sem nasploh vesel ;) Drugače pa sploh ne bi bil trhlen, če bi neki bivši načelnik vsaj približno znal igrati ročni nogomet - ali pa če ne bi bil moj partner (ne bomo poimensko, ampak a ne Blaž Grapar). Ker smo igrali za velike merice jagra, je plan da bi pili drugi, propadel. še ena aktualna fotka z žura ajde, :b ps: Bekeš, temno prosim. Obisk bo moral počakati (ali pa vidva spet prideta - objubim da tisti dan ne bom dobil kazni in bom dobre volje)
še ena lepotica
Barbara Škabar - Barbiq 23. september 2008. 09:14
Č E S T I T K E >>>>>>> Neži pa mamici pa očiju!
Še od nas
Marko Bekeš - marko 23. september 2008. 23:31
ENA MAXIMALNA ČESTITKA!!! Na sliki zgledate dobr. VF-ja še nisem vklopu od prihoda domov, zato tisti neumestni SMS včeraj. Temno te pa čaka, oz. ga dobiš na dom. MTZ & Š Ostali: dejte ša kakega poba narest, da bomo vse te punce enkrat spravili v promet!

Dodaj odgovor