stenca
Janez Toni - Janez 18. avgust 2008. 10:06
Je že pod novicami - dobimo se danes ob 17h pred stranskim vhodom v šolo. Prinesite imbuse. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno! Janez
razpored za čiščenje
Janez Toni - Janez 19. avgust 2008. 00:34
Kot sem napisal že pod novicami se tu napišite, kdaj imate čas za čiščenje oprimkov s t.i. štrajfiksom. Tina - torek dopoldan Janez - torek od 17h do 19h. Info glede čiščenje dobite pri Jakatu ali Ðeriju. Ključi so pri Kladi. Janez
se lahko....
Mateja Nolimal - Noli 19. avgust 2008. 01:22
... pridružim v Janezovem terminu LP Mateja
Hiško
Jaka Rovan 19. avgust 2008. 02:13
Kdorkoli pride čistit grife, naj o tem obvesti tudi hišnika, da ne bo klical policije ali kej takšnega. Me je prosu, da mu povemo, kdaj pridemo in kdaj gremo. Pa da bomo imeli dobre odnose s šolo (hehe, taktično;)!) Jaka
sreda
Janez Toni - Janez 19. avgust 2008. 16:34
Je še fraj! Ravo sem dobil informacijo, da sta Tina in Mateja oprali skoraj 2 škatli grifov! Tisti, ki jih opere največ, dobi nagrado! Janez
danes, jutri?
Janez Toni - Janez 20. avgust 2008. 15:40
Danes sta načeloma rekla Mima in Zenki, da bosta od 18h naprej lahko čistila. Oprimki in štrajfix samevajo predvsem v dopoldanskem času! Lov za največ opranimi oprimki se nadaljuje in je izenačen ter krvav! :)
fer je fer
20. avgust 2008. 16:23
Ampak vsi moramo igrat po olimpijskih pravilih! To pomeni en dela, drugi gleda (lohk tud gor odnaša oprimke:). Neki se govori, da sta mela Mateja in Simon 2 štrajfixa !? Pa še doping. Janez, kt da te ne vidmo, da maš skos neko pumpico!
govorice popolnoma neutemeljene
Mateja Nolimal - Noli 20. avgust 2008. 16:38
vsi ki poznate Simona, ne boste dvomili da sva čistila po pravilih ... ena pere, en gleda :) LP M
boj za zmago
Janez Toni - Janez 21. avgust 2008. 12:50
Napovedujem boj za zmago v petek in soboto popoldan. Upam, da bo kdo upal tekmovati z mano. Ajde pusiji, kje ste?!

Dodaj odgovor