Skupna tura Triglav
Miha Valič 9. julij 2008. 22:12
Bo v soboto. Za prevoz se zmente po navezah, predviden skupni odhod je v petek ob 19 30 izpred ferajna, ali seveda po dogovoru z vodji navez. Vodje navez javite mi katere smeri greste plezat, predvideno uro štarta iz Vrat in ko se vrnete v dolino se mi pofočkajte (na telefon, sms). Računajte na nevihte popoldne. Še kaksne info lahko jutri na ferajnu. Do tega trenutka prijavljene naveze: Stanič - Boštjan Kovač, Andraž Lukančič Peti - Boštjan, Luka Oblak Načelnik - Simon Rakovec, Mateja N
Spanje
Miha Valič 9. julij 2008. 22:14
Tisti, ki bomo/boste spali v Vratih se razkomotite pri spodnji lovsko - gozdarski koči (na začetku parkirišča desno navzgor v grmovje). Ostalim pa želim prijetno nočno vožnjo iz Ljubljane.
Išče se tečajnik
Blaz Grapar - Blaž 10. julij 2008. 14:26
Išče se tečajnik, ki je sposoben splezat okol šestice kot drugi v navezi. Jest sem še frej.
Potešen
Blaz Grapar - Blaž 10. julij 2008. 16:59
Kot kaže sem dobil tečajnika. Hvala.
uf
11. julij 2008. 09:44
In s tečajnikom....kar v šestico....ej, Blaž! Kaj pa če tebi kaj sfali? Jani
Fali
Blaz Grapar - Blaž 11. julij 2008. 16:30
To sem pa že slišal, da mi nekaj fali.
s....
14. julij 2008. 11:08
S komentarjem nisem hotel biti žaljiv, kar bi verjetno bil, če bi ga napisal tako, kot ga je Blaž prebral - brez "s". Jani sfaliti= nekaj se zalomi, ne gre vse po načrtu...
Ne vem
Blaz Grapar - Blaž 14. julij 2008. 22:31
Ubistvu sem hotel odgovoriti na vprašanje pa nekako ne vem kaj točno naj napišem. Da se kaj zalomi v hribih v bistvu ni toliko neobičajno. In takrat pač poskušaš reševati nastali problem. Če bi si vedno hotel odgovoriti na vprašanje kaj pa če se zalomi, potem bi verjetno večinoma ostajal doma. Alpinizem je tudi raziskovanje. In če ni neke negotovosti potem tudi ni raziskovanja in nagrade, ko ti nekaj uspe, kar nisi povsem prepričan da ti bo. Pa ne mislim, da je treba brezglavo tvegati da doživiš dobro avanturo. Pač so različni pristopi. Eni ne morejo ven iz cone udobja in pač plezajo le to kar jim je znano, kar jim je daleč pod mejami sposobnosti. Pač tisto kjer se počutijo varne in doma. Ampak prava nagrada je, ko se spraviš v nekaj kar veš da ne bo čisto enostavno, ko moraš malo preko sebe in preko občutkov da imaš vse niti v rokah. Tudi ko plezam s tečajniki poskušam plezati stvari, ki so tudi na mojem seznamu želja. In če grem kaj težjega poskušam to početi s tečajnikom, ki je po sposobnostih približno dorasel težavam smeri. Ne vem točno kaj je s tem narobe. Sicer pa lahko dodaš svoj poduk, ki bo malce bolj koristen in poučen, kot pa vprašanje: "Kaj pa če tebi kaj sfali?" P.S.: Saj nisem nič vzel kot žaljivo, vendar prav zelo konstruktivno pa tudi ni.

Dodaj odgovor