kaj dogaja?
Vsi ferajnovci ste nekje bli, ker sem komaj dobil soplezalca za nedeljo. Sprašujem se - kje? Vsak dan med službo n-krat prečekiram stran, da bi se vsaj malo naslajal pa nič...
Janez
V sklopu tečaja ZGVS sem opravil naslednje vzpone:
petek: prečenje Goličica - Planja
sobota: prečenje Macesnovec - Luknja Peč
nedelja: severni raz Trbiške krniške špice
ponedeljek: SZ raz Planjave
torek: Herletova v Ojstrici
skupaj po mojem višinomerju preko 8500 višincev v petih dneh. Očitno še nisem za v koš, kolena pa tudi še držijo. Da bo teden popolen grem jutri še službeno peš na Kredarico.
Lahko se naredi tabela, v katero bi vsak sproti vpisal kaj je plezal. Pa ne verjamem, da bo popolna in ažurna!
To je predvsem stvar posameznika, nekateri se radi slikajo in promovirajo, drugi ne.
Sicer se pa na ferajnu tako ali tako vse zve?!
Jaz tud po dveh pirih vse povem:-)
Zame je plezanje intima, bistvo je očem skrito, ostane v srcih udeležencev in tisti ki so z mano plezal že vejo.
Važn, da se dogaja!
Če že imamo spletno stran, ki je btw zeloooooooooo dobra, odlična da rečem, bi bilo fajn tudi, da je ažurna.
Saj ne rabimo nekih romantično-jebačkih slikic, samo da se napiše, kaj se plezala, dogaja. Že zaradi razmer pa tudi zaradi arhiva, saj se vse shranjuje in lahko potem gledaš za nazaj!
Če na strani ni nič novega, stran ne služi namenu!
lp Janez
No bomo kaj napisal v prihodnje :)
ta teden je pa načelnik lahko ponosen na ferajn.
No dejte še ostali kej objavt, zaenkrat je samo 10 objav.
Evo, sem se trudila spravit fotke gor, ampak mi ne rata ... kar naprej mi javlja error, da naj vpišem "path" od fotke (in ja, fotka je pravega (jpg) formata). A lahko administrator preveri, kaj je narobe. Logirana sem, imam kao omogočeno dodajati dogodke, galerije itd., ampak ne dela.
lpj