Kam je šla gospa Kultura
Sonja Tekavec - Soncka 8. junij 2008. 13:30
Najprej hvala Janezu in vsem organizatorjem skupne ture, bilo je fino, škoda seveda za vreme, ampak sej bomo kdaj še kaj splezali v hribih. Zdaj pa še nekaj o dogajanju med turo. O nočni glasnosti v koči in podobnem bodo verjetno imeli drugi kaj za povedat, hvala bogu smo imeli na račun Ajde ponoči mir v drugi hiški. Me je pa zelo pogrel prihod na parkirišče danes zjutraj. Zaradi slabega vremena smo namreč spokali že zjutraj in ko smo prišli do avta, smo takoj za ritjo svojega avta našli sicer
makina
Tadej Mrak 8. junij 2008. 21:58
Jaz prilagam še sliko tako da se bo vedelo za katero makino se gre.
ras je ..
Marko Gorišek - marGo 9. junij 2008. 11:27
Zanimivo je, kako se povprečnežem nekoga zaparkirat zdi nekaj popolnoma normalnega! Ko sem pri prihodu zahteval, naj sprostijo parkirišče, saj nikoli ne veš, kdaj bo nekdo nujno rabil vozilo, sem izpadel kot zadnja budala in kolerik. No naj v opozorilo tem osebkom lahkega življenja povem, da sem bil priča, kako se je razjarjrni sosed, po pičli minuti čakanja s pestmi lotil Žigotovega prijatelja, ki je samo malo pustil avto, no na napačnem mestu!
..
Marko Bekeš - marko 9. junij 2008. 11:54
Škoda da nimata 20 let stare Nive. Prva-rikverrrc, prva rikverrrrrrrc, pa bi bla na svobodi!
Ja . . .
9. junij 2008. 17:07
...jst bi zihr mela kej za pripomnit, čez dretje ponoči.
OPRAVIČILO
11. junij 2008. 18:46
Vsem prizadetim se povprečen osebek z imenom Borut Meke še enkrat opravičuje za neljubi dogodek, ki pa ni bil niti najmanj plod moje prepotentnosti ali ponosa nad pločevino s štirimi kolesi
Pojasnilo o hrupu
Andraž Lukančič - 12. junij 2008. 16:55
Kdor pogosto zahaja v hribe mu je jasno, da je bil ves hrup posledica otoplitve in podiranja serakov na Raduhi ;-)

Dodaj odgovor