Prodaje se...
Matic Redelonghi - mAtic 26. maj 2008. 14:47
Halo Bing! Kako brat? Penje li se? Popeo se u sijevernu stijenu Half Doma gdje ga policija ne može ščepati? Zanimljivo. Slušaj, imam gotovo neistrošene penjačke cipele Fiveten Anasazi lace up ljubičaste boje, več jednom mijenjana guma, broj 40 (US 7.5, UK 6.5), naviknute na niježne ženske nožice bez gljivica. Ukradene? Nisu, nisu. Vlasnica ima stanovitih poteškoča sa nogom pa ih ne može više obuči, zapravo treba veči broj. Cijena? Sitnica. Ako te zanima nazovi telefonom ili emajlom. Nabavili smo
Pomoz Bog, junaci!
Marko Gorišek - marGo 26. maj 2008. 16:23
En lep pozdrav v cvetličarno!
...
Matic Redelonghi - mAtic 28. maj 2008. 01:39
Mnenje Njegove Visosti o rašičanih
НЕМА ВИШЕ СФРУ !
Marko Bekeš - marko 28. maj 2008. 23:24
Ej Matic, midva sva še iz prejšnje države, ampak vedno več folka (iz osamdeset i neke) razume tale oglas ravno toliko, kot bi midva kakega slovaškega. Nekdanji sosed ('83) npr. veliko sodeluje s Hrvati na področju elektronske muzike in se odlično razumejo - Ingliš, ofkors! Mogoče boš lažje našel kupca, če objaviš še prevod.
Ajde važi!
Matic Redelonghi - mAtic 29. maj 2008. 01:10
Res me je mal nostalgija za dobrimi starimi jugo časi zagrabla (najbrž sem spet Ribljo čorbo poslušu kakšen dan nazaj). Torej objavljam še rezime oglasa: Prodajamo plezalke Five ten Anasazi lace up, št 40, ker jih lastnica ne more več obuti. Za dodatna vprašanja sem na voljo na mobi ali mejl.

Dodaj odgovor