rojstni datumi
Janez Toni - Janez 11. marec 2008. 00:25
Ker sem nekaj urejal in malo gledal imenik, sem pri veliki večini članov opazil nadvse zanimiv podatek... letnica rojstva 1978. Kar pomeni, da bo to leto polno dobrih žurk za 30. let!!! Da se ne bi kdo poskusil izmakniti!!! Janez
čez en teden
Nina Bernard - nina 11. marec 2008. 09:38
Ja, ko bomo v Chamu, bomo lahko že praznovali eno 30-tko. Verjetno pa Blaž ne bo ravno preveč vesel, glede na to, da je pir tam svinjsko drag.
Kot star šamoniški maček ;)
Matevž Kramer - Matko 11. marec 2008. 11:16
Pa tudi dobro vem, da denar za pir tudi v šamu ni problem na mizo vršt. RAbiš tri stvari: dober vzpon, rojstni dan, pa luštno kenlarco, k te nč kej preveč ne sprašuje ampak sam prnese ;) PREVERJENA formula, zato se tiste dni v mesecu kr Blaža dršte!! Pa uživejte še za ns, k mamo familje in bomo delal!! Matko
in kaj potem
Janez Toni - Janez 12. marec 2008. 00:02
No, mogoče nism bil dovolj jasen (Matko hvala za pomoč)... rojstni dan je pač rojstni dan!!! :) Pa tut če je v Chamu! Janez
moj RD v Chamu
Marko Gorišek - marGo 12. marec 2008. 10:27
Ekola, še jaz pristavim svoj lonček. Druga runda pive v Chamu, če bi še eno rundo naročili, bi se dalo s temi soldi verjetno pripeljati do doma, haha. No tu proslavljamo moj, že kaj jast vem kateri rojstni dan. Pazi Bato, 6. april.

Dodaj odgovor