Zarja
Marko Bekeš - marko 2. marec 2008. 12:24
Včeraj ob 13h se je rodila nova članica VVO Rašica! Na fotki je še malo pomečkana, obe s Tino pa sta v redu. Hvala za vse dobre želje in čestitke, pa ne mi prosim zamerit tisti, ki sem vas v naglici pozabil obvestit. Marko
dobre novice grejo hitr naokrog...
Ana Peskar - Ana 2. marec 2008. 12:32
...smo že včeri eno pivo za Zarjo spil, kšnga bomo pa še s tabo ob priliki :) Vse čestitke Bekeši, pa vse najlepše... Ana
Pol pa kr naenkrat rata množina...
Sabina Lodrant - Sabina 2. marec 2008. 13:47
Upam, da se boste meli radi in fajne stvari skup počeli! Sabina
RD
Marko Gorišek - marGo 2. marec 2008. 19:57
Evo včeraj se je tudi enemu frendu, kle u Bistrci zgodilo podobno stvarstvo. Tako je ta vikend res nekaj posebnega! Družinici čestitamo in se veselimo.
Bravo tina in marko!
Mima Suhadolc - mima 2. marec 2008. 20:17
uživajte, pa upam da se kmalu kaj vidimo!
čestitke...
Peter Juvan - PJ 2. marec 2008. 22:55
... mamici, očku in še posebej mali novi rašičanki s prelepim imenom! novica me je dohitela šele danes pri gaženju do mojstrovke. sneg še ni idealno predelan, pa še nekaj novega je bilo, tako da ji nisem mogel uiti. veselja, sreče in smeha želi peter :-)
še načelnik
Janez Toni - Janez 2. marec 2008. 22:56
Je že čestital po SMSju, sedaj pa še uradno! Vsem skupaj želim... blablabla... in pa Mare, ne pozabi se pojaviti osebno v četrtek na ferajnu. Mamice in Zarje pa zaenkrat še ne bomo matrali. :) lp, Janez
Zarya
Andrej Blatnik 3. marec 2008. 15:05
Mogoče bo pa znanstvenica, kot mama Tina! http://en.wikipedia.org/wiki/Zarya
Zarja
Andrej Blatnik 3. marec 2008. 15:08
Zarja... iz Wikipedije: Design Zarya weighs 19,300 kg (42,600 pounds), is 12.55 m (41.2 feet) long and 4.1 m (13.5 feet) wide at its widest point. Zarya has three docking ports, one on each end, and one on the side.... (hmm pa to ne more bit ta zarja al pač?)
čestitke
3. marec 2008. 15:49
tudi z moje strani. Čimprej otroka v culo in med prelepe vršace.
Čestitke še enkrat!
Gregor Kladnik - gregaman 4. marec 2008. 12:51
Prav nepričakovana razjasnitev se je začela delat v soboto popoldan, ko je naenkrat na svet privekala Zarja. Jaz sem bil pa na nekem seminarju za polprofesionalnega bolničarja gasilca, (kjer bi moral biti tudi Valič?) in ravno po kosilu smo imeli temo: POROD NA TERENU. Zanimivo, kaj vse je treba pazit pri samem dejanju, od popkovine ko neha utripat, pa vse do postlce, ki je res eno čudo narave. O detajlih pa bo seveda še sam očka povedal.:) Svaka čast vsem, z Zarjo na čelu! p.s.: Mi je že žal ker sem viski zamudil, če pa ga je še kej ostal se pa toplo priporočam.
Čestitke družinici
Miha Avsec 4. marec 2008. 15:52
Tista o veterinarjih in hčerkah je čist res.
iz zgodovine ...
Barbara Škabar - Barbiq 11. marec 2008. 15:41
še ne dolgo nazaj ... zdejle pa že mami pa oči =) Č E S T I T K E !

Dodaj odgovor