Powerstrechi- NAROČILO
Vsi, ki želite naročiti takšne Powerstreche, kot sem jih danes prinesel pokazat na ferajn, lahko to storite po mailu in prosim izključno po mailu. Vse verbalne dogovore bom pozabil, listke izgubil, smse ponesreči izbrisal in podobno. Kdor hoče flis, naj mi to pove po mailu.
Obvezno navedite: VELIKOST, ali želite ROKAVIČKO, ali naj bo zadrga kot JOPA(do dna) ali kot PULI(do popka) in ostale PRIPOMBE, naprimer, če želite krajše rokave in koliko! Na vseh bo izrez za oči malo širši, kot je bil na
V torek bom na stenco prinesel še vzorec S, da ga lahko probate še dekleta. Mogoče bi katera potrebovala celo XS, kar pa bo videla glede na S. Hkrati bom prinesel tudi M in L, tako da lahko vsi tisti, ki ste pozabili kaj bi radi, tisti ki niste prišli probat in tisti, ki naročate na blef pridete pogledat. Na stenco pridem ob sedmih za kako uro pa pol do dve.
V torek torej oddajam naročilo!
Lp Jaka
Poleg L, M in S, bom imeu zvečer na stenci tudi XS vzorec, za vse malo bolj drobne:).
Do sedaj ste flis naročili:
Jaka Rovan
Črt Zavašnik
Špela Krušec
Maja Zalar
Rok Marenk
Tomaž Kaluža
Tine Sitar
Janja Šušteršič
Simon Rakovec
Luka Oblak
Peter Juvan
Janez Toni
Jernej Lukša
Matej Rozman
Andrej Mesner
Roman Strmšek
Matic Standeker
Luka Snoj
Tone Mlakar
Neža Trdina
Primož kocjančič
Jana Vojvoda
Tadeja Rozman
Sabina Lodrant
Primož Karlovšek
Če koga tu ni, pa je flis naročil in mu nisem odgovoril, da sem naročilo prejel, naj prosim to stori še enkrat.
Lp Jaka