Pedesetletnica PD Rašica
Gregor Sluga - slugi 18. februar 2008. 09:02
Člani AO Rašica smo s svojo (ne)prisotnostjo na pedesetletnici PD Rašica ponovno pokazali odnos do matičnega društva. Gregor Sluga alpinist predsednik PD Rašica prisoten P.S. Svečana priznanja PZS in PD bo neprisotnim nagrajencem na svečani podelitvi nesvečano razdelil načelnik AO. Človek se vpraša za koga in zakaj se sloh še trudimo ?!
V mislih sem bil z vami
Blaz Grapar - Blaž 18. februar 2008. 09:50
Svečanosti se žal nisem mogel udeležiti, ker je sobotna tura predolgo trajala. Lepih vikendov žal ni na pretek. Vsi pa vemo, da je imela svečanost vendarle za alpiniste malo neroden datum. Sicer pa te vseeno zelo razumem, saj sem se tudi kot načelnik včasih počutil tako. Sam mislim, da sem že pokazal dovolj odnosa do društva in še ga bom. Mislim pa, da je tudi problem v tem, da tisti z priznanji niso bili opozorjeni, da bodo sploh dobili priznanja. LP, Blaž
Nagrajenci
Gregor Sluga - slugi 18. februar 2008. 10:28
Vsi, ki so bili imenovani za priznanja so osebno prejeli vabilo.
moderni svet
Janez Toni - Janez 18. februar 2008. 16:02
Tudi sam sem bil presenečen nad neodzivnostjo članov AO, od katerih se je na proslavi poleg Maje in Mateja prikazal le Črt. Sedaj bom napisal nekaj, česar se nekje globoko najbrž zavedamo vsi. To je samo komentar in ni namen, da bi kogarkoli kakorkoli obsojal. Vsak naj se odloči sam pri sebi. Svet se bo še vedno vrtel! :) Malo sem razočaran nad dejstvom, na katerega je ob svojem poročilu opozoril Slugi in o katerem je že govoril na ferajnu tudi Blaž. In sicer gre za to, da se način življenja spreminja in ljudje postajamo vedno bolj le porabniki storitev, ki nam jih ponujata tako PD kot tudi AO. Večina bi pa naredila le malo v korist skupnosti. Ubistvu se kolektivno pozablja smo skupnost mi vsi in le s svojim delom lahko prispevamo k temu, da se bomo skupaj boljše imeli! Kaj počnemo na ferajnu in kaj bomo počeli in kako se bomo pri tem imeli... vse to je odvisno od na samih. Ne smemo pozabiti, da najverjetneje alpinistični odsek Rašica brez PD ne bi obstajal (oziroma ne bi imeli takšnih pogojev za delovanje kot jih imamo) in da nam PD da določena sredstva in omogoča najem objektov, ki so pomembna za naš obstanek in za vse naše dejavnosti (telovadba, stenca itn). Parkrat na leto si vzet čas za malo sproščenega druženja, debate s starejšimi, pomoči na kaki fešti, pri sekanju drv itn. pa verjetno ni preveč? Je bilo pa škoda, ker ste zamudili res dobro fešto! Janez

Dodaj odgovor