Fotke s Sprejema!
Zakaj ni Žiga dodal galerije pod dogodk sprejem, ne vem, zakaj folk ful slika in pol nič ne naredi, ne vem. Galerija, ki pokriva dogodek vikenda, bi po mojem mnenju morala biti na strani najkasneje v sredo, drugače ni več aktualna. Seveda nihče nima več časa za druge, se posveča predvsem sam sebi in svoji skledi. Sam namreč vse obveznosti zanemarim, tisti dan prestavim kosilo na večerjo in postavim dve vzporedni galeriji, eno k nam in eno na moj sneznik.net. In to že 4 leta! Zadnje čase ne delam
...v bistvu sem že sam večkrat razmišljal na popolnoma enak način. Ko sem pred leti, ko so nam sesuli stran, že v drugo iz ničle postavljal našo stran, je bilo moje vodilo to, da bo stran takšna, da bo omogočala članom odseka čim lažje oddajanje prispevkov. S to vizijo sem porabil precej časa, da v končni fazi lahko vsak vpiše novice, minutko, kaj dogaja....in seveda odda kakšno galerijo. Brez vaših prispevkov je naša stran brezvezna. To je dejstvo.
Prav tako je dejstvo, da si našo stran ogleduje veliko ljudi. Spodaj je priložena kratka statistika. Vsak dan v povprečju našo stran obišče 450 ljudi. Če vzamemo, da nas je Rašičanov okoli 100, potem to pomeni, da stran pogleda še bistveno več ljudi od drugod.
Naša stran ni sama sebi namen. Tegale spisa ne pišem zato, ker bi rad, da dajete na našo stran čimveč prispevkov, da bomo potem lahko rekli 'Mi Rašičani imamo pa stran, ki je dobra in jo gleda veliko ljudi...'. Ne, pomembno je to, da je naša stran postala razpoznavna za naš odsek. Koliko novih tečajnikov nas je spoznalo preko strani? Koliko ljudi od vsepovsod (vključno z nami) dobi kakšno idejo ali navdih za turo z naše strani? In to je ravno bistvo - na naši strani naj bi mrgolelo informacij in idej glede naših dejavnosti. Naša spletna stran naj bi bila medij za našo komunikacijo?!? Te pa ni, če je večina ljudi tako pasivnih glede oddajanja prispevkov.
Da zaključim - kot je Margo napisal, zadnje čase ljudje ne dajo na stran nič več. Eni in isti dajemo na stran galerije in prispevke. Stran je vsem samoumevna. No, temu ni tako. Me prav zanima, kakšna bi bila reakcija, če bi en večer stran 'ugasnil'. A bi se šele potem zdramili in ugotovili, da je le fino imeti stran? Da se splača sem pa tja dati gor kakšno galerijo ali prispevek?
...no, samo v razmislek...
...malce nejevoljen administrator strani
Res je, moji Primorci redno spremljajo naše akcije preko naše strani in koristim priliko, da pozdravim prijatelje iz Pule, Reke (Rijeke) in seveda že bratski Obalni AO in njihovo simpatično načelnivo Mojco (čimprejšnje okrevanje maco)!
Marko (marGo, fotr, Žgoljo ..)