Obrazložitev
Tadeja Rozman 3. december 2007. 10:18
Živjo. Dne 28.11. sem v svojem mejlu na vf-ju med drugim napisala: 'Ker ne bi rada, da stvar deluje zaprtega tipa (kao eni oblikovalci), vabim prav vsakega, ki si želi sodelovati pri tem kreativnem izzivu, da se nam pridruži' In ker je bila poved očitno narobe razumljena, bi rada tudi javno pojasnila, da sem z besedno zvezo 'kao eni oblikovalci' mislila na ta naš krog (Jaka, Mima, Janez, Mojca, Matej), ki smo se – preden sem objavila to pismo na vf – cel teden med sabo mejl
...
Mima Suhadolc - mima 4. december 2007. 18:40
živjo vsi! že nekaj časa se menimo okoli logotipa našega ao-ja, pa se mi zdi, da se vrtimo v krogu... Predvsem mislim, da nima smisla, da bi zaradi našitkov na flisih delali paniko tudi glede celostne podobe in na vrat na nos iskali rešitev ter se pri tem za povrh še skregali. Na flise damo lahko samo napis, logotip pa naredimo kasneje, če se seveda sploh strinjamo, da ga je potrebno menjati. Moje osebno mnenje je, da se obstoječi logo žal ni prijel in ga nekako nimamo za svojega, kar se vidi že po tem, da ga ni ne na majčkah ne na nalepkah, pa tudi na priložnostnih navijaških zastavah ne. Smisel logotipa pa je ravno v tem, da je razpoznaven in da se vidimo v njem, torej ga lepimo na svoje avtomobile, čelade, spodnje hlače... Razpravljati o tem ali je obstoječi dober ali ne, nima smisla, pogovarjamo se lahko le o tem, če ga želimo menjati. V tem primeru se moramo pa seveda dogovoriti kako in kaj.

Dodaj odgovor