Logotip
28. november 2007. 23:18
Pozdravljeni! Je že tako, da se včasih zbudiš v čisto navadno jutro in potem na lepem še taisti dan postaneš koordinator skupine za logotip v okviru delovne skupine za powerstreche…Svašta. Torej, nekaj osebkov se nas pogovarja o aplikaciji (novega?)znaka/simbola/napisa, ki naj bi krasil naše bodoče flise. Vse je še odprto, morda je čas, da dobimo kaj novega…Akcija naj bi tekla tako, da bi omenjena skupina naredila nekaj opcij, potem pa to dala na glasovanje javnosti (članom AO Rašic
Zakaj spremembe
Gregor Sluga - slugi 29. november 2007. 10:08
morda bo to zvenelo staromodno, ampak enkrat smo se že okrog logota menili in nastal je obstoječ logo, ki ima nek pomen in je že uveljavljen zato ne vidim potrebe po menjavi. Ponavadi se logo dela ko ga ni ali pa je obstoječi zanič. Mislim d aje obstoječi dober in uveljavljen in sem GLASNO proti menjavi. Logo ima verjetno Gorišek tudi v kakšni vektorski obliki, ke r je zadnji posredovla pri majicah. G
Novi-stari logo
Marko Gorišek - marGo 29. november 2007. 13:44
Naj še jest kao neki oblikovalec pristavim svoj lonček. Obstoječi logo sem za potrebe novih nalepk redizajniral in moje mnenje je, da je prekompliciran za splošno uporabo, sem pa tako pogumen pri svoji oceni, ker mi je najstarejši logo katerega poznam, dosti ljubši. Ne vem zakaj, sem primorc, pa me mogoče ta alpska percepcija še dodatno rajca. Vsi veste, da sem mentalno agresiven osebek, zato predlagam varjanto, ZAVEJMO SE SVOJIH KORENIN in ne pljuvajmo po prednikih. lp ps.predlog: adaptirajmo tastari logo
Kvazi alpinist
Gregor Sluga - slugi 29. november 2007. 14:09
to se je oglasu en ki mu v imeniku bogokletno piše d aje alpinist. Verjetno še ni prebral 13.člena pravilnika. Moj glas, če kaj velja je proti spremembi logotipa, popustim pa lahko, da se spreminja napis pred, za, nad in pod njim. LP Grega
nesporazum?
Maja Grgič - Maja 29. november 2007. 15:13
pomojem pa gre za nesporazum tukejle, ker niti ne gre za spremembo logotipa, ampak samo za vprašanje, kok ga spravt na nove flise (predvsem se mi zdi, da je problematičen del o pokah in klinih, ki ga nekateri nočjo met) je pa res, da vf zadnje čase zelo na hitro preletim in mi je lahko kaj ušlo, v tem primeru se strinjam s Slugijem. a ni logo nekej, po čemer naj bi bli razpoznavni? zakaj bi zdej to menjal? mam pa idejo glede majčk, če se bojo kdaj v bližnji prihodnosti izdelovale. namesto napisa - kjer vsaka...- na hrbtni strani, imamo lahko katerega izmed hajkujev. par jih je res dobrih in zabavnih :) lp,m
napis
Peter Juvan - PJ 29. november 2007. 15:49
ali pa če premaknemo logotip + napis na sprednjo stran in naredimo posebej moške in ženske majčke. na ženskih bi napis ostal nepremenjen, na moški pa bi pisalo '... kjer vsak klin najde poko ...' lpP :-)
Slugi, oprosti!
Marko Gorišek - marGo 29. november 2007. 16:55
Drugi pa: Ste eni navadni amaterji in površni opazovalci, kje je napis Kjer vsaka poka... , na logotipu, Neeeee, na veliki nalepki! Poglejte na majice, na rokav kako izgleda logo in ne bluzite!!!! Ni vse vidno, kar je v glavi! lp še vedno tanartabolj starejši pripravnik, ajde, grem po vino!

Dodaj odgovor