vserašiška tekma (TM) - rezultati
Janez Toni - Janez 25. november 2007. 04:34
Ker na tekmi za tiste, ki niste prišli v finale, nismo uspeli povedati, kdo je bil na katerem mestu, je tule vrstni red po kategorijah. TEČAJNIKI (ŠPO jesen 2007, AŠ 2007/2008) 1. Simon Rakovec 2. Peter Praznik 3. Maja Černe 4. Miha Pančur 5. Žiga Kotnik 6. Anita Novak 7. Neža Trdina 7. Lea Lampret 7. Špela Krušec 10. Irena Lošdorfer 10. Janez Martinčič 10. Miloš Mokotar DAME 1. Vesna Pavlovič 2. Minca Mramor 3. Ana Senegačnik 4. Nina Bernard 5. Tadeja Rozman 6. Janja Z
zahvala
25. november 2007. 09:52
Mi bi se pa zahvalili organizacijskemu in smeri-postavljajočemu odboru za ful fajn tekmo! Pa Maticu za vztrajno prigovarjanje publiki za aplavze! Pa sam še omenim da je naša družinica priskrbela pojedino! Zdej pa trenirat, da dobim naslednje leto od Vesne skalp (k ima ona zdej mojega....)! Lp,Minca
še nekaj
Janez Toni - Janez 25. november 2007. 10:42
Se opravičujem, ker mi je čisto ušlo iz glave, družinici Mramor-Debevec, ki se je sama javila in poskrbela za prigrizke in pijačo. Hkrati se mi je med organizatorji-postavljalci nekako izmuznil Škili. In pa uradna fotografinja Barbara, ki bo kmalu objavila fotogalerijo (ostali tudi na dan s fotkami)! Janez
Super tekma!
Sonja Tekavec - Soncka 25. november 2007. 21:30
Hvala vsem, ki ste se trudili s postavljanjem stene in kakorkoli drugače prispevali k uspehu celega dneva. Res je blo lušno da nas je blo spet po kar nekaj časa tok na kupu.

Dodaj odgovor