Mrzla zima, topel flis!
Jaka Rovan 16. november 2007. 13:52
Hej! Že pred nekaj časa je padla ideja, da bi se dalo delat neke flise, jakne ali kaj podobnega z logotom AO Rašica. Na včerajšnem ferajnu so mene zadolžili, da se glede stvari pozanimam in to sporočim. Ideja, kakšna stvar bi to bila je naslednja: naredili bi puli iz powerstrecha, ki bi imel še kapuco in luknjo v rokavo za palec, da stvar pozimi ne leze iz rokavice. Kapuca ne bi bila takšna kot na puloverju od trenirke ampak nekoliko povišana, da bi v primeru vetra ali hudega mraza zaščiti
še to..
Jaka Rovan 16. november 2007. 13:59
V Kibubi je podoben izdelek v akciji za 99€.. Jaka
Vzorci
Nina Bernard - nina 16. november 2007. 15:02
Ej Jaka, a se da zment, da bi kšen vzorec, predno se odločimo, vidli?
super...
Janez Toni - Janez 16. november 2007. 15:10
Jest sm za! A kdo že uporablja ta material? Cena se mi zdi drugače ugodna, glede na to, da so vse podobne stvari v rangu 100 evrov in gor. Jest bi bil osebno bolj za jopa model. Moral bi se pa pol zment glede napisov oziroma logota, števila barv, itd. Sam to je že pol naslednji korak. Ker cena verjetno zavisi tudi od barv. A majo ženske teliran model??? :) LP, Janez
Vzorci
Jaka Rovan 16. november 2007. 16:09
Hm.. Problem je v tem, da oni tazga flisa še ne delajo. Njihov izdelek je navaden puli z zadrgo, brez kapuce in tistga za prste. Vse ostalo je pač moje zmišlavanje, glede na to kaj mi je všeč. Mi je pa oblubla, da mi bo dala za pokazat vzorec, ker bo drug teden nardila baje za Roka Zalokerja nekej podobnega. Powerstrech, meu bo kapucu, pa zadrgo kot jopa, samo ne vem, ali bo navadna kapuca, al taka bolj zaprta, kot sm jst predlagou. Sicer pa ko vse dorečemo, najprej naredi vzorec, ko pa smo zadovoljni pa sešije za vse. Kot rečeno, tazga flisa od njih še ni, so pa podobne zadeve od drugih proizvajalcev. Model od Patagonije je bil baje zlo fajn- glej link od prej, sam so nehal delat, pa zdej spet začel. Material je pa baje velik hit. Neki je rekla, da so šival za grs, pa za nevemkogaševse in nej bi biu folk navdušen. Men je en kolega reku, da je zakon, pa je ful pusi za mraz.. Matiček mi je tut poslou mnenje od ene akademke, ki je to rihtala za njih in je rekla, da je v on lineu kvaliteta vrhunska, cene jim je dala pa take, kot sm se zmenu jst. Skratka 30% dol, mogoče bi se za velik kosov dalo zmenit še kakih 5%. Powerstrech mora biti drugače precej oprijet- nekako tako kot švic majca, tko da pomojm to je telirano.. Sam ne mi zdej težit Janez, da nočeš ko kak pedr v oprijetih cunah okol hodit:). Joke.. Pa pomojm je možno, da bi bli dve varijanti- taka z zadrgo do polovice in taka z zadrgo kot jopa. Logo je posebno poglavje, govoru sm z unim stricom, ki to dela in mi je reku naj mu povemo točno kaj hočmo, koliko baru in kakšne oblike in bo povedu če se da. Je pa ful poceni, neke 3 eure na flis. To se je treba pač zmenit, kje in kakšnega hočmo. Če bo na hrbtu pisal 'kjer vsaka poka najde svoj klin' zna kdo nafukat.. Dobesedno:) Kakšen se vam pa zdi ta flis kot ideja? A lahko prosim napišete, kdo bi ga načeloma(čist neobvezujoče!) vzeu, da vem kako se zarad cen menit. Jaka
tud jest sem absolutno ZA
Črtomir Zavašnik - Črt 16. november 2007. 17:14
kot Janezu tudi meni odgovarja jopa model. Drugač se strinjam z Jakcem. Čimbolj tehnični - uporaben. Da ga lahko nosimo pod pasom, kapuco pa pod čelado, po možnosti kvalitetna zadrga, ki se pri kapuci zapne od strani. Barva, samo da ni roza!!! Še ostali se zmigaje in povejte svoje mnenje.
za...
Peter Juvan - PJ 16. november 2007. 17:26
... flis, model jopa, velikost M. Faj bi bilo, da najprej naredi en vzorec M (velikost večine), ga probamo in podamo mnenje glede dolžine, dolžine rokavov, oprijetosti. super si se to spomnil, aplavz zate, peter :-)
za
David Debeljak - Dave 17. november 2007. 10:30
Jaz sem tut za, sam prosim brez tistega kjer vsaka..., ker potem nisem več za :)
pro
18. november 2007. 13:51
Tudi jaz sem za. Lahko tut tist napis s poko:) Naj se vidi kdo je taprav, kdo pa ni taprav. lp snoj
Jakna
Miha Valič 18. november 2007. 22:09
Ideja se mi zdi zanimiva, model tudi, ceprav se mi osebno zdijo luknje za palce precej neuporabna stvar, vcesih celo moteca. Pa da ne bomo tople vode odkrivali: Powerstretch je cisto navadno debelejse svic perilo, ki ga poznamo ze mnogo let. Kot mi je znano on-line ne razpolaga z materiali najbolj znanega in menda tudi najkvalitetnejsega proizvajalca Polartec. Tako da bi bilo zanimivo izvedeti iz katerega materiala naj bi bila stvar narejena. Lp Miha
Polartec
Jaka Rovan 19. november 2007. 12:41
Ne vem sicer od kdaj, ampak sedaj On-line dela mislim da izključno iz Polartecovih in Shoelerjevih materialov. Tudi te flisi/jakne ali karkoli se že bomo zmenili, bojo iz Polartecovega Powerstrecha. Lp Jaka
Model
19. november 2007. 22:32
Kar naj Warmpeaceov Sniker za model vzamejo. Je glih taprav... ozek, teliran, s kapuco, luknjo v rokavu, jopa model, dovolj dolgi rokavi... Pa naredijo istega, da bo simpl. Lahko je le malenkost daljsi. petja

Dodaj odgovor