Nabava zimske opreme
Kot smo se že pogovarjali bi marsikdo od nas nabavil kakšen kos zimske opreme (cepini, ledno orodje, ledni vijaki,...). Na količino se ponavadi dobi kar ugodno ceno. Naročila pobiram na mail (tine.sitar@metrel.si) do srede 21.11.2007. Javite se samo resni in ne v stilu, če bom imel-a denar vzamem še... To bom smatral, kot brezpredmetno.
Za enkrat je na seznamu že: 1 pohodniški cepin, 5 lednih orodij, nekaj lednih vijakov. Ko bo v sredo znana tudi količina se bom potem začel pogajat za ceno (
Hej!
Ista fora je bla lani, ko se je masovno nabavljalo precej opreme. Cene pa to je zrihtou PJ in so ble po mojem mnenju kar ugodne. Pokliči njega, pa ti bo povedou kako se je zmenu. Vem pa, da so ble najprej znane cene (glede na okvirno količino), pol smo se pa dokončno odločil. Nekateri majo namreč kar ugodne popouste, če vzamejo na razne vodnike in podobno in se jim če ni skupinska cena res ugodna pač ne splača. Lani se je!
Pa še nekej: Kaj mislte o skupinskem nakupu žoln in tega? Na forumu od akademcev sem predkratkim vidu, da kupujejo skupaj in so dobil neke baje kr uredu popuste. Lahko bi se še mi zmenil, al se pa z njimi povezal. Ma gdo tm kake zveze? Za nekoga s tega ferajna vemo, da se zbližuje z vsemi slovenskimi ferajni:) Pa da ne bomo poimensko vam povem samo da sliši na ime kukavica:).
Lp Jaka
Kakšno je sedaj stanje glede tega? Ali smo zato, da skupaj s še kakšnim ferajnom nabavimo žolne in kar spada zraven. Naj se tisti, ki imajo veze v drugih ferajnih pozanimajo in poročajo.
Tine
ku ku
21. november 2007. 21:06
21. november 2007. 21:06
bom jst vprasala akademce pa vertikalce pa jutr na ferajnu povem, prov?